« Biznis
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
PODUZETNIČKI SPRINT

Razvij poduzetničku ideju i osvoji vrijednu nagradu

Poduzetnički sprint projekt je baziran na design-thinking metodologiji koji se već četvrti put održava u organizaciji Ekonomske klinike

Isprobajte i vi!
Isprobajte i vi! (Ekonomska klinika)
Više o

Poduzetnički sprint

,

Ekonomska klinika

U razdoblju od 9. do 28. ožujka 2018. u Zagrebu se u organizaciji studentske udruge Ekonomska klinika održava projekt Poduzetnički sprint.

Poduzetnički sprint projekt je baziran na design-thinking metodologiji koji se već četvrti put održava u organizaciji Ekonomske klinike. Ekonomska klinika studentska je organizacija osnovana s ciljem promicanja financijske pismenosti i poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj.

Poduzetnički sprint održat će se u šest termina u razdoblju od 9. do 28. ožujka u Zagrebu, a obuhvatit će formalne i neformalne dijelove programa. Dok će tijekom formalnog dijela programa polaznici imati priliku naučiti više o razvijanju poduzetničke ideje, pisanju poslovnog plana, trendovima u raznim industrijama, business canvas modelu, design-thinking metodologiji i osnovama pitchinga, tijekom neformalnog dijela čut će inspirativne priče uspješnih hrvatskih poduzetnika te njihove savjete kako uspjeti u poslovnom svijetu.

Tijekom projekta, sudionici će biti grupirani u nekoliko timova od kojih će svaki tim uz pomoć mentora, vrhunskih stručnjaka u svom području djelovanja, razvijati poduzetničku ideju. U finalnom dijelu projekta, timovi će ideje prezentirati žiriju, a najbolji će biti nagrađeni.

Student Fakulteta elektrotehnike i računarstva Davor o prošlogodišnjem izdanju Poduzetničkog sprinta kaže: „Sudjelovanje na Poduzetničkom sprintu omogućilo mi je da kroz interaktivne radionice i zanimljiva predavanja kvalitetno razradim svoju poduzetničku ideju te čujem komentare i mišljenja mentora koji imaju veliko iskustvo djelovanja u poslovnom svijetu. Ovaj projekt preporučio bih svima koji gaje aspiracije prema poduzetništvu."

Ako mislite kako je Poduzetnički sprint pravi projekt za vas, prijaviti se možete na sljedećem linku:

03.03.2018. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh