« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
MURAL

Ratchet & Clank: Rift Apart na muralu ispred MSU

Na muralu ispred zagrebačkog Muzeja za suvremenu umjetnost su prikazani Ratchet i Clank - likovi PlayStation 5 ekskluzivne igre: Ratchet & Clank: Rift Apart

3D mural - Ratchet & Clank: Rift Apart
3D mural - Ratchet & Clank: Rift Apart (Arhiva)
Više o

Playstation 5

,

Filip Mrvelj

,

Ratchet & Clank

,

3D mural

Povodom izlaska PlayStation 5 ekskluzive Ratchet & Clank: Rift Apart, Zagreb je postao bogatiji za još jedno novo umjetničko djelo.

Filip Mrvelj, poznati 3D grafiter i autor najvećeg 3D crteža u Hrvatskoj, izradio je 3D mural koji će vas na prvi pogled prebaciti u drugu dimenziju! 

Na muralu ispred zagrebačkog Muzeja za suvremenu umjetnost su prikazani Ratchet i Clank - likovi PlayStation 5 ekskluzivne igre: Ratchet & Clank: Rift Apart.  

Radi se o igri za treće lice koju je za PlayStation 5 konzolu razvio studio Insomniac Games, a izdao Sony Interactive Entertainment i  koja je u samo tjedan dana od izlaska proglašena od strane stručnih medija kao jedna od najboljih igara izdanih za konzolu PlayStation 5. Ovo je ujedno prva PS5 ekskluzivna igra s hrvatskim prijevodom izbornika i titlova. 

Pozivamo vas da do 15. srpnja pogledate ovo umjetničko djelo i da, poput glavnih likova ove popularne igre, putujete iz dimenzije u dimenziju - barem na fotografiji.  

21.06.2021. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh