« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
neuspjeh

Ratari poljubili vrata na Markovom trgu

Jadranka Kosor nema pojma o pregovorima, ipak dogovoreni za sutra

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Siniša Sunara/CROPIX)
Više o

pregovori ratari

Nakon što su se u podne ukazali pred Banskim dvorima, ratari iz Slavonije i Baranje našli su se na mukama jer ih nitko nije želio pustiti unutra, a kamoli razgovarati s njima. Jadranka Kosor izjavila je da ne zna što ti ljudi rade ispred zgrade, jer ih nitko nije pozvao.

Igra gluhih i pravih telefona trajala je neko vrijeme, sve dok Kosor ipak nije sišla dolje i porazgovarala s predstavnicima ratara, koji su je prvo zatražili da postane ministrica poljoprivrede, jer su branitelji uglavnom zadovoljni njenim radom, a zatim je zatražen Čobanković kao pregovarač.

HSS-u, koji mijenja stavove iz sata u sat, sigurno se neće pretjerano svidjeti još jedno šamaranje njihovog ministra poljoprivrede, koji je prihvaćen kao dio pregovaračkog tima Vlade čisto reda radi, iako su ratari redom protiv razgovora s njim.

Na kraju cijele zavrzlame, dogovoren je sastanak u utorak u 14 sati, kada bi ratari trebali timu Kosor-Polančec-Čobanković-Pankretić iznijeti svoje želje, a kako će proći, može se naslutiti iz pregovora sindikata i mljekara. (metro-portal)

 

15.06.2009. 13:39:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh