« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
GLASINE?

Rat Kine i SAD protiv izvanzemaljaca u Pacifiku?

Mainstream vijesti donose jedno, a ako se malo zagrebe ispod površine, dolazi se do nečeg sasvim drugog

Kineska mornarica u vodama ispred San Francisca
Kineska mornarica u vodama ispred San Francisca (Screenshot)
Više o

SAD

,

Kina

,

izvanzemaljci

,

rat

,

pacifik

Sve su agencije danas prenijele vijest da je američki ministar obrane Leon Panetta u kineskoj mornaričkoj bazi Qinqdao razgledava podmornice i fregate, dok s druge strane dolaze vijesti o zajedničkom ratu Kineza i Amerikanaca protiv izvanzemaljaca na Pacifiku.

No, kako je ta vijest, osim na uobičajenim mjestima za teorije zavjera objavljena i na Veterans Today iz pera glavnog urednika Gordona Duffa, ona dobiva na težini jer se radi o portalu koji nema običaj takve stvari stavljati na svoje stranice.

Prema Duffovom izvoru, lansirana su i energetska oružja, a spominju se i pretraživači anomalija u vremenu i prostoru, kao da se nalazimo usred neke epizode Star Treka ili Fringe.

U memorandumu koji navodi Duff stoji da se radi o "vanzemaljskoj prijetnji" koja prestavlja neposrednu opasnost i ograničena je na Pacifik. Glasine o vanzemaljskim bazama u Pacifiku postoje desetljećima, a i o sukobima SAD s njima se piše gotovo svake godine.

Kako je veći dio operativnih snaga mornarice SAD vezan u Sredozemlju, pred obalama Sirije, i u Hormuškom tjesnacu, Kinezi su uskočili ... Zvuči sumanuto, ali Panetta u kineskoj mornaričkoj bazi je još sumanutija vijest.

Evo analize, a vi pratite vijesti ...

20.09.2012. 14:02:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh