« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
TOMISLAV KARAMARKO:

Raspisana međunarodna tjeralica za Glavašem

Karamarko je neozbiljnom ocijenio Šišljagićevu izjavu da bi Glavaš mogao biti likvidiran.

(Dragan Matić, CROPIX)
Više o

Branimir Glavaš

,

BiH

,

Interpol

,

Tomislav Karamarko

,

Vladimir Šišljagić

,

međunarodna tjeralica

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko izjavio je u Tovarniku da je za Branimirom Glavašem danas raspisana međunarodna tjeralica.

"Tjeralica je izdana, ići ćemo preko Interpola, a vidjeli ste kakav Glavaš ima status u BiH. To je, rekao bih, izvan ingerencije našeg djelovanja", izjavio je Karamarko dodajući kako hrvatska policija kontaktira s policijom BiH.

"BiH policija ima svoju proceduru. Glavaš će bit pozvan na razgovor ako već nije, a nakon toga će odlučiti što će s građaninom svoje Republike", rekao je Karamarko.

Ministar Karamarko u Tovarniku je danas otvorio Ured vukovarsko-srijemske Policijske uprave za upravne poslove koji je mjerodavan za općine Tovarnik, Lovas i Tompojevce.

Komentirajući jučerašnju izjavu Vladimira Šišljagića kako bi Branimir Glavaš mogao bit likvidiran, ocijenio je da je riječ o neozbiljnoj izjavi te istaknuo da je Šišljagić takve informacije - ako ih ima - dužan prijaviti.

Šišljagić je jučer na konferenciji za novinstvo izjavio kako bi Glavaša "netko mogao i fizički likvidirati".

"I u Zagrebu i u Osijeku bili smo svjedoci fizičkih likvidacija, i to ne jednom. Prema tome, uopće ne isključujem tu mogućnost", izjavio je Šišljagić, a na pitanje tko bi mogao biti naručitelj odgovorio je: "To pitajte one koji se bave s tim. Da pitamo Fabera?" (hina/metro-portal)

12.05.2009. 14:46:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh