« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
na zlu glasu

Raspada se Oasis?

Braća Gallagher već godinama pune novinske naslove, ali ovoga su puta ekscesi zasjenjeni glasinama o raspadu benda.

(telegraph.co.uk)
Više o

Liam Gallagher

,

Oasis

,

Noel Gallagher

Prošli su tjedan mediji prenijeli vijest o tome kako braća Gallagher iz legendarnog benda Oasis nakon žestokih svađa komuniciraju isključivo preko interneta.

"Ove mi godine uopće nije rekao što misli o ičemu. Nemamo si što reći u ovom trenutku.", izjavio je Liam. Umjesto toga, izvrijeđao je brata na Twitteru i blogovima nakon što su objavljene fotografije njegovog izlaska.

Liam kaže kako za dobro turneje uvrede izmjenjuju na internetu umjesto licem u lice. Također kaže kako mu se Noel ne bi usudio osobno suprotstaviti jer je svjestan da je fizički slabiji i "zna kako bi završio".

Zloglasna su braća poznata po napetim obiteljskim odnosima, no posljednih se godina situacija sve više zahuktava. U nedavnom je intervjuu Noel priznao kako njegov dvogodišnji sin Donovan uopće nije upoznao svog ujaka.

Njihov posljednji razgovor završio je svađom na aerodromu koja je Noela ostavila u suzama. Od tog incidenta ne komuniciraju uživo, putuju odvojeno, borave u različitim hotelima, a viđaju se samo na pozornici.

Nastup Oasisa koji se trebao održati u nedjelju, 23. kolovoza na festivalu u Chelmsfordu otkazan je zbog laringitisa Liama Gallaghera. Obožavatelji strahuju da bi koncert koji je održan u subotu u Staffordu mogao biti i posljednji.

Nakon Noelove izjave kako bi volio petogodišnju stanku, Liam je izrazio nesigurnost oko budućnosti benda. Kaže: "Prvi put u životu nemam pojma što se događa s Oasisom. Prilično je zbunjujuće, ali ne mislim šiziti oko toga."

24.08.2009. 18:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh