« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HAK

Radovi na cestama zatvorili pojedine dionice prometnica

U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

stanje na cestama

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će danas od 15 do 23 sata, u subotu od 4 do 14, a u nedjelju od 14 do 23 sata, te u ponedjeljak također od 14 do 23 na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.

Na zagrebačkoj obilaznici zbog radova na čvoru Jakuševac, promet na sjevernoj i južnoj strani kolnika teče uz ograničenje brzine 80 km/h.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

12.08.2011. 10:16:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mislav
    29.11.2012. 20:18
    super je radovi na cestama
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh