« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
NOVI SPOT

Radio Luksemburg – Hrabri se ne lome

Pogledajte spot za posljednji singl s Porinom nagrađenog albuma

Novi spot Radio Luksemburga
Novi spot Radio Luksemburga (Menart)
Više o

Radio Luksemburg

,

Hrabri se ne lome

Jedan od naših najperspektivnijih rock bendova, Radio Luksemburg, predstavlja spot za svoj peti singl, pjesmu „Hrabri se ne lome" s albuma „Radio Luksemburg u boji".

Do sada su se široj publici predstavili pjesmama „Idu dani", na kojoj je gostovao Davorin Bogović, nakon toga izvrsno prihvaćenim hit singlom „Ako nemam te",koji je prešao brojku od milijun pregleda na You Tubeu te doslovno poharao radijski eter diljem zemlje, zatim singlom „Tvoje boje" te na kraju prekrasnom baladom „Kad sam te poljubio" 

Niz uspješnih singlova nastavljaju pjesmom „Hrabri se ne lome", također baladom, kojom zatvaraju priču o albumu „Radio Luksemburg u boji" koji im je donio Porina 2012 za najboljeg novog izvođača.

Spot za navedenu pjesmu drugačiji je od svih prethodnih budući da su se koristile tehnike animacije. Za krajnji rezultat zaslužan je samoborski Kolor studio pod redateljskom palicom Davora Smotalića Smotke, inače bubnjara u bendu.

Radio Luksemburg trenutačno radi na novim pjesmama za koje vjeruju da će ponoviti uspjeh prethodnog albuma, a najavljuju materijal koji prati svjetske trendove u pop-rock produkciji.

Do novih pjesama, uživajte u pjesmi i spotu Hrabri se ne lome!

Radio Luksemburg pratite na Facebooku.

02.08.2012. 07:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh