« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
MAKOU

Radimir Čačić dočekao optužnicu zbog prometne nesreće u Mađarskoj

Dvije su osobe poginule u prometnoj nesreći 8. siječnja 2010., a treća osoba je teže ozlijeđena, dok je četvrta zadobila lakše ozljede

Radimir Čačić
Radimir Čačić (Andrej Švoger/CROPIX)
Više o

Radimir Čačić

,

prometna nesreća

,

optužnica

Državno odvjetništvo županijskog središta Kaposvara podignulo je otpužnicu protiv hrvatskog političara Radimira Čačića zbog izazivanja automobilske nesreće na autocesti M7 u Mađarskoj u kojoj su lani dvije osobe poginule, potvrdilo je to odvjetništvo u srijedu nacionalnoj novinskoj agenciji MTI, a prenosi Hina.

Državno odvjetništvo podnijelo je u srijedu optužnicu protiv predsjednika Hrvatske narodne stranke - Liberalnih demokrata (HNS) općinskome sudu u Makou u jugoistočnoj Mađarskoj, rekla je glasnogovornica županije Somogy.

Dvije su osobe poginule u prometnoj nesreći 8. siječnja 2010., a treća osoba je teže ozlijeđena, dok je četvrta zadobila lakše ozljede, rekla je Gyongyi Lucza Egervari. Policija je uviđajem utvrdila da Čačić, koji je vozio iz smjera Nagykanizse za Budimpeštu, nije brzinu prilagodio vidljivosti na cesti, te nije uočio vozilo koje se sporo kretalo pred njim i u njega udario.

Jedan je putnik umro dan nakon nesreće, a starija žena kasnije je podlegla ozljedama. Čačić je napustio Mađarsku dan nakon nesreće pošto je položio jamčevinu, piše MTI.

25.05.2011. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh