« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina
PREUZIMITE

Racunalo.com ima nove mobilne aplikacije

Možete bezbrižno čitati najnovije i najbolje ICT vijesti i na svojim mobilnim uređajima - bilo na Android, iOS, Windows Phone i BlacBerry 10 operativnim sustavima

Najnovije ICT vijesti na mobilnim platformama
Najnovije ICT vijesti na mobilnim platformama (racunalo.com)
Više o

racunalo.com

,

mobilne aplikacije

Kako lijepo sami kažu naši prijatelji s portala racunalo.com - I to se dogodilo! Iako je malo duže potrajalo, konačno smo dobili još dvije mobilne aplikacije - ovaj puta za iPad tablete i iPhone pametne telefone. Racunalo.com je tako ponovo postao rekorder - prvi smo hrvatski ICT portal koji ima 5 mobilnih aplikacija za 4 vodeće mobilne platforme! 

Uz responsivni dizajn (automatski se prilagođava za mobilne uređaje) koji smo predstavili u kolovozu 2013. godine, zaokružili smo priču i s aplikacijama, tako da možete bezbrižno čitati najnovije i najbolje ICT vijesti i na svojim mobilnim uređajima - bilo na Android, iOS, Windows Phone i BlacBerry 10 operativnim sustavima.

Dvije najnovije aplikacije pojavile su se na iTunesu dva dana poslije Uskrsa (22.04.2014.), a razvijene su za Appleov iOS operativni sustav. Radi se o dvije aplikacije koje su posebno prilagođene za iPad tablete i iPhone smartfone.

Obje nove aplikacije već sada možete besplatno skinuti sa iTunesa, evo linkova:
iPad
iPhone

Podsjećamo vas i na naše ostale mobilne aplikacije koje također možete besplatno skinuti:
Android
Windows Phone
BlackBerry 10


29.04.2014. 18:17:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh