« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Queen Symphony Show 17. svibnja u Lisinskom

Ovo mnogobrojno okupljanje profesionalnih glazbenika još jednom će očuvati sjećanje na bogato stvaralaštvo grupe Queen i odati počast ovim prvacima glazbene povijestI

Čeka se show u Lisinskom
Čeka se show u Lisinskom (Arhiva)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Queen Real Tribute

,

Muzikon simfonijski orkestar i zbor

Zadivljujući Queen Real Tribute bend zajedno uz Muzikon simfonijski orkestar i zbor stiže 17. svibnja u Lisinski. Ovaj najveći europski Queen tribute bend donosi spektakularan show od čak 60 vrhunskih glazbenika koji će u specijalnom aranžmanu izvoditi najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena.

Queen Real Tribute u deset godina postojanja obišao je čitav svijet. Samo u Brazilu odsvirali su više od 70 koncerata u čak četiri briljatne turneje, a na koncertnim postajama koje su obišli nalaze im se još i Portugal, Francuska, Češka, Švicarska, Austrija, Bugarska, Rumunjska, Makedonija, Slovenija, BIH, Crna Gora, Albanija te Hrvatska u kojoj su nastupali nekoliko puta. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. upravo u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody".

Queen Real Tribute i Muzikon simfonijski orkestar i zbor - Bohemian Rhapsody (live)

Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk.

Queen Real Tribute i Muzikon simfonijski orkestar i zbor - Barcelona (live)

„The Show Must Go On", „We Will Rock You", „Bohemian Rhapsody", „I Want To Break Free" i „We Are The Champions" samo su neki od megahitova legendarne grupe Queen koje će uz Queen Real Tribute u posebnom aranžmanu interpretirati Muzikon komorni orkestar i zbor predvođen mladim beogradskim umjetnikom Milošem Jovanovićem. Ovo mnogobrojno okupljanje profesionalnih glazbenika još jednom će očuvati sjećanje na bogato stvaralaštvo grupe Queen i odati počast ovim prvacima glazbene povijesti.

Ulaznice
U ponudi su ulaznice po cijeni od 190, 220 i 240 kn, a mogu se kupiti putem ulaznice.hr i na blagajni dvorane Lisinski (Trg Stjepana Radića 4).

30.03.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh