« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
BLA BLA BULLSHIT

Pusićka brani Čačića

Lupetanja koja trebaju Čačića ostaviti na vlasti prešle su svaku mjeru dobrog ukusa, a i zdravog mozga, što zorno pokazuje ovaj primjer

I dalje će nam prijetiti i vrijeđati nas ...
I dalje će nam prijetiti i vrijeđati nas ... (Arhiva)
Više o

Vesna Pusić

,

Radimir Čačić

,

presuda

,

ostavka

Potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić rekla je danas da bi ostavka predsjednika HNS-a Radimira Čačića na dužnost prvog potpredsjednika Vlade destabilizirala Vladu, a time i Hrvatsku, dodavši da se s njim politički slaže u svim važnijim pitanjima.

"Mi već 15 godina surađujemo i politički se slažemo u svim važnijim pravcima, a tako ćemo i nastaviti", odgovorila je Vesna Pusić na pitanje novinara o navodnim nesuglasicama između nje i Radimira Čačića na konferenciji za medije održanoj u Toplicama Sveti Martin.

Potpredsjednica HNS-a i ministrica vanjskih i europskih poslova dala je podršku Čačiću istaknuvši kako bi njegova ostavka destabilizirala Vladu, a time i Hrvatsku koja je čimbenik stabilnosti na području jugoistočne Europe.

Što se tiče stranke, Pusić je kazala da u HNS-u razgovaraju o svim problemima.

Osvrnula se i na novinske natpise o sukobu između nje i predsjednika HNS-a rekavši da u ovoj ekonomskoj situaciju kada nema kruha očito narodu treba dati igara.

Upitana za komentar izjave o slučaju Čačić Predsjednika Republike Ive Josipovića, koji je izjavio kako Vlada i HNS trebaju razmisliti o tome može li on nastaviti obavljati svoje dužnosti, Pusić je odgovorila da je ta izjava na tragu njezina stava, odnosno da je to njezin stav te dodala kako smatra da je bolje držati se vlastita stava i o njemu otvoreno razgovarati jer se samo tako može napredovati.

01.07.2012. 16:49:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh