« Film
objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana
VIDEOBOX

Pseća posla - premijera nove epizode

U ponedjeljak 16.10. u 20:00 sati u klubu Močvara ekipa iza humoristične webserije Videobox će predstaviti projekt i premijerno prikazati novu epizodu “Pseća posla.”

Pseća posla
Pseća posla (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Pseća posla

,

Videobox

Serija prati živote trojice prijatelja - Ivora, Davida i Karla - dok se snalaze u ranim dvadesetima. Ivor i David rade u second-hand dućanu Videobox, a Karlo, koji živi kat iznad, je njihova najčešća mušterija koja nikada ništa ne kupuje. Kroz interakcije s kupcima i međusobne razgovore, suočavaju se s neobičnim situacijama, vlastitim neuspjesima i nesigurnostima, te proživljavaju romantična razočaranja i preokrete.

U novoj epizodi, dečkima će svakodnevicu prekinuti nestanak psa. Izgubio se maleni slatki maltezer, Floki. Karlo ima svoj sebični razlog zašto ga mora naći, a David će probati Ivoru dokazati jednu svoju suludu teoriju. Stvari se zakompliciraju kad krenu laži, ali će se istina vrlo brzo nanjuškati...

Videobox je krenuo 2022. s prvom epizodom "Ruka sudbine" koja je skupila prvu publiku i dobila nagradu na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva. Nakon toga, na zimu je slijedila Božićna epizoda "Nova godina, stari ja" i uz nju je došlo puno medijske pratnje. Portali, HRT i razne novine su objavljivali o humorističnoj webseriji koju rade studenti s Akademije dramske umjetnosti. Serija je rađena za nula kuna, a nastala je kao passion project četvorice iz Blank_filmskog inkubatora koji skupa pišu, snimaju, montiraju i glume. To su David Bakarić, Marko Bičanić, Ivor Lapić i Karlo Vorih. Treća epizoda "Pola-pola" je izašla pred ljeto, a sada na jesen konačno stiže četvrta: PSEĆA POSLA. Na premijeri će se predstaviti cijela ekipa koja stoji iza serije i nakon projekcije ostaje se na muzici i druženju, a zainteresirani će moći nabaviti novi merch.

 Trajanje: 29 minuta

Autori: Marko Bičanić, Karlo Vorih, Ivor Lapić, David Bakarić

Producent: Hrvoje Osvadić

Glavne uloge: Karlo Vorih, David Bakarić, Ivor Lapić

Sporedne uloge: Lucija Nera Đurić, Palmina Roglić, Andrija Tomić, Josip Lukić,

Kristian Bonačić

Proizvodnja: Petnaesta umjetnost, Blank_filmski inkubator, 2023.

Zemlja: Hrvatska

Snimano na lokacijama u Zagrebu, ljeto 2023.  

16.10.2023. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh