« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina
AKCIJA

Prvoligaši podržavaju Nogometne njuške

Po prvi puta u Hrvatskoj u rujnu će vlasnici pasa moći sudjelovati u olimpijadi sa desetak disciplina te pokazati koliko su zapravo ponosni vlasnici svojih pasa

Cijela Prva HNL podržava Nogometne njuške
Cijela Prva HNL podržava Nogometne njuške (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Sportske njuške

,

Nogometne njuške

Kampanja Nogometne njuške se polako približava kraju ili možda novom početku. Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji sa Hrvatskom Udrugom "Nogometni sindikat" i instruktorima Aykon Line K9 tima su u proteklih dva tjedna obišli devet prvoligaških nogometnih klubova sa svrhom promoviranja odgovornog vlasništva te poticanja starih i novih vlasnika na aktivno bavljenje sa kućnim ljubimcima. 

Uz to Udruga Indigo ovim putem najavljuje i projekt Sportske njuške te "Pseću Olimpijadu". Po prvi puta u Hrvatskoj u rujnu će vlasnici pasa moći sudjelovati u olimpijadi sa desetak disciplina te pokazati koliko su zapravo ponosni vlasnici svojih pasa.

Do sada je ekipa posjetil : NK Slaven Belupo, NK Zagreb, NK Lokomotiva, NK Osijek, NK Hajduk, NK Split, NK Zadar, RNK Rijeka te NK Istra 1961. Zadnji klub koji će vesela ekipa posjetiti je GNK Dinamo, 18.05.2015.u 16:30.

Svi nogometaši podržavaju rad Udruge Indigo te udomljavanje zapostavljenih, napuštenih, zanemarenih i zlostavljanih životinja te smatraju da  je odgovorno vlasništvo vrlo bitna stavka, a aktivnim bavljenjem sa psom moguće je postići odlične rezultate i riješiti sve moguće probleme te time i doprinijeti smanjenju broja napuštenih i zanemarenih životinja. 

Do sada su prave sportske njuške bili mala Buttercup, stafordica kojoj je život visio o niti te Toy, samoyed spašen s ceste. Koga će Indigovci dovesti u GNK Dinamo, saznajte u ponedjeljak.

Informacije vezane za pseću olimpijadu, kao i prijave za istu možete dobiti na mail udruge Indigo : prijave.indigo@gmail.com ili na njihovoj Facebook stranici

Galeriju svih slika možete pogledati na  Facebook stranicama Udruge Indigo

16.05.2015. 08:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh