« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
JEDAN ZA SVE

Prvi Philips monitor s USB tipom C

USB tip-C zasigurno će biti jedino sučelje koje će korisnicima trebati jer omogućuje jednostavno spajanje pomoću jednog kabela, siguran i ultra brz prijenos podataka uz istovremeno punjenje mobilnih uređaja

Sjajan novi monitor iz Phillipsa
Sjajan novi monitor iz Phillipsa (Arhiva)
Više o

Philips QHD monitor

,

USB C

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips monitore lansira prvi Philips monitor za brzu i prilagodljivu mogućnost povezivanja iz najnovije generacije USB priključaka. USB tip-C zasigurno će biti jedino sučelje koje će korisnicima trebati jer omogućuje jednostavno spajanje pomoću jednog kabela, siguran i ultra brz prijenos podataka uz istovremeno punjenje mobilnih uređaja kao i povezivanje prijenosnih računala i periferije.

258B6QUEB - prvi Philips QHD monitor koji tvrtka MMD lansira na tržište biti će dostupan u lipnju ove godine. Monitor pruža dodatnu snagu i udobnost za sve korisnike, a posebno za profesionalne korisnike koji koriste najnovije poslovne laptope kako bi uz pomoć novog USB priključka dodatno povećali svoju produktivnost.

Jednostavan monitor za udobnije korištenje

Monitor omogućuje prijenos podataka brzinom i do 10 GB po sekundi (ili 1,280 MB/s) s Gen-2 USB 3.1 priključak i do 5 GB/s uz Gen-1 USB 3.0. USB 3.1. je 20 puta brži od USB 2.0 priključka uz koji se primjerice 4K filmovi mogu prebaciti u manje od 60 sekundi. Tanak profil priključka čini ga pogodnim za spajanje ultra prijenosnika kao i standardnih prijenosnih računala. Karakteristika koja ovaj priključak čini još praktičnijim je reverzibilnost, jer postaje sasvim svejedno kako će se okrenuti konektor USB kabela.

Komentirajući najnoviji monitor, Albert Ulfman, Product Manager za Philips monitore EMEA u MMD-u je rekao: „Učinkovito povezivanje danas igra vitalnu ulogu za bolju produktivnost korisnika. Zato smo iznimno zadovoljni što korisnicima možemo pružiti novi 25-inčni monitor s najnovijom i najboljom USB mogućnosti povezivanja na tržištu. USB-C omogućuje korisnicima napajanje preko samo jednog kabela kroz koji istodobno prolazi struja, video signal i podaci."

Novi konektor je samo jedan od razloga zašto je 25-inčni QHD monitor odličan izbor za profesionalne korisnike. Osim svoje izvanredne mogućnosti povezivanja, novi monitor može se pohvaliti i s mnogim istaknutim značajkama po kojima je Philips poznat na tržištu monitora. SmartErgoBase postolje monitora omogućuje korisnicima da nagnu, okrenu i podese visinu monitora na njima odgovarajući položaj što je idealno za održanje zdravlja i udobnosti na radnom mjestu. Postolje monitora također omogućuje da se pospreme svi kabeli za više mjesta na radnom stolu. Monitor ima i ultra uski okvir koji kreira besprijekoran izgled maksimizirajući područje gledanja. Robustan dizajn koji sadrži 65 posto reciklirane plastike čini ovaj monitor odličnim izborom za ekološku produktivnost.

Novi Philips QHD monitor biti će dostupan od lipnja ove godine po cijeni od:

258B6QUEB - 2.999 kuna (bez PDV-a)

07.06.2016. 12:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh