« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
BIKERS BEER FACTORY

Prvi 'Blues & Rock Weekend' donosi pregršt dobre glazbe

Trodnevni blues rock festival nastavlja odličnu i kvalitetnu glazbenu tradiciju zagrebačkog kluba Bikers Beer Factory

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Blues & Rock Weekend)
Više o

16. ožujka

,

Ivo Škrabalo

,

umro Ivo Škrabalo

,

19. rujna

,

Emil Zatopek

,

Victoria Silvstedt

,

prvak Europe u košarci

Nakon izuzetno uspješne protekle koncertne sezone „Thursday Blues @ BBF" u kojoj se na pozornicama kluba Bikers Beer Factory u Savskoj 150 publici predstavilo više od 30 blues, blues rock i blues folk izvođača - nova sezona započinje s novom pozornicom, boljim  razglasom i trodnevnim blues rock festivalom. Tako će se od 30. rujna do 02. listopada u sklopu „1st BBF Blues & Rock Weekenda" na dvije pozornice BBF-a predstaviti čak 13 izvođača od kojih će tri predstaviti svoje nova diskografska izdanja.

Prvog, rokerskijeg dana, na velikoj će se pozornici predstaviti mladi zagrebački trio Spoonleaf i stari rockeri iz sastava Fire, dok će središnji dio zauzeti promocija prvog albuma kvarteta Spuštene rolete iz Prečkog, koji će predstaviti svoj netom izašli album „Rock trajanja" (Aquarius Records/Spona). Na akustičnoj će pozornici nastupiti vitez nove hrvatske akustične scene - Ivan Škrabe.

tomislav_goluban_200_sun.jpg
Tomislav Goluban

Drugi dan otvaraju redoviti gosti Bikersa, sastavi Ben Dover i Puzzle Blues Band, sljedi nulta promocija novog, četvrtog po redu, albuma Tomislava Golubana „200$ SUN Memphis Album" (Croatia Records), a za kraj tu je Carl Reuter iz Velike Britanije i njegovi splitski frendovi iz benda The Harpoons koji su oduševili svirkom na svibanjskom 1. Zagrebačkom međunarodnom blues festivalu. Na akustičnoj pozornici u solo će varijanti nastupiti Luka Čabo iz sastava Luft.

Treći završni dan blues weekenda donosi nastupe zagrebačkog tria Mojo Stuff Band, zatim prvi zagrebački nastup splitskog satava Steve Wolfman Band koji će promovirati svoj nedavno izdani album „Na pola puta..." (Spona), te finale u kojem će nam se predstaviti odličan francuski blues duo Mountain Man. Akustičnu će pozornicu zauzeti slavonski blues folk trubadur Ivan Vragolovich koji je trenutno u početnoj fazi miksa svog nastupnog albuma „I Am a Man".     

Ulaz na sva tri dana je slobodan!! Svirke počinju točno u 21.00 sati.

20.09.2010. 12:47:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh