« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
PITANJA

Provjerite jeste li spremni za brak

Velikom se broju ljudi čini da su spremni za brak, no mi bismo preporučili da si prvo postavite ova tri pitanja i iskreno odgovorite, pa onda odlučite ...

Mislite li da ste spremni za brak?
Mislite li da ste spremni za brak? (Arhiva)
Više o

brak

,

spremnost za brak

,

pitanja

,

dvojbe

Brak je velik korak u životu svakog čovjeka, a kako se u zadnje vrijeme broj rastava alarmantno povećava, izgleda da se dosta bračnih parova odlučilo malo preuranjeno.

Kako se to ne bi dogodilo i vama, postavite si ova tri pitanja i iskreno odgovorite na njih, pa ćete vidjeli jeste li stvarno spremni za brak.

1. Je li vam sreća partnera najvažnija na svijetu - tajna sretnog braka (a i veze) je kad oba partnera stavljaju partnerovu sreću ispred svoje, pa vi vidite ...

2. Jeste li se spremni nadopunjavati s partnerom - brak je zajednica koja nije slična životu koji ste vodili prije braka, pa morate biti sigurni da vam se planovi za budućnost poklapaju i nadopunjavaju kako ne bi dolazilo do nesuglasica, svađa ... a i razvoda.

3. Zašto volite partnera - ne govorimo o zaljubljenosti, već o ljubavi, a tu morate biti vrlo iskreni prema sebi i shvatiti prave razloge ljubavi, jer ako mislite da je dovoljno reći "zato što ga/nju volim", budite sigurni da niste ni izbliza spremni.

Kakve ste odgovore dali?

02.11.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh