« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DOĐITE

Prošireni koncert bez naslova u Teatru &TD

Svakodnevni život umjetnica predstavlja neprestanu želju za stvaranjem, odnos s vremenom u kojem djeluju te kraju i samu izvedbu djelâ, a u tim procesima ne postoji ništa drugo osim posvećene prisutnosti i djelovanja kroz izričaj

Prošireni koncert bez naslova
Prošireni koncert bez naslova (Kultura promjene)
Više o

Prošireni koncert bez naslova

Nadolazeći Prošireni koncert bez naslova okupio je četiri umjetnice zajedničke stvaralačke potrebe i iskrenosti, ali različitih stvaralačkih alata: udaraljkašicu Kaju Farszky, skladateljicu Mirelu Ivičević, snimateljicu i video umjetnicu Dinku Radonić te oblikovateljicu svjetla Željku Fabijanić Šaravanju. 

Ove četiri kreativne umjetnice zajedno interpretiraju i donose četiri djela suvremenog glazbenog stvaralaštva: djela Sinte WullurMirele IvičevićKaje Farszky i Dinke Radonić te Ezko Kikoutchi.

Svakodnevni život umjetnica predstavlja neprestanu želju za stvaranjem, odnos s vremenom u kojem djeluju te kraju i samu izvedbu djelâ, a u tim procesima ne postoji ništa drugo osim posvećene prisutnosti i djelovanja kroz izričaj. Vrijeme prolazi, a svatko ga od nas doživljava na svoj način. Samo smo točka u vremenu koje prolazi.

Na sceni je fizički samo jedna osoba u čijoj izvedbi podjednako sudjeluje još pet autorica, a publika svojom percepcijom i energijom kreira nezamjenjivi trenutak izvedbe. Trenutak vremena.

Vidimo se 11. i 12. studenog u dvorani SEK Teatra &TD u 21 sat. Ulaz je besplatan.

09.11.2015. 14:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh