« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
IMA VIZIJU

Prosinečki: Zvezda je najbolja u regiji, zaslužuje titule

Prosinečki je najavio da će Crvena Zvezda pod njegovim vodstvom igrati napadački nogomet

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki (Sime Sokota / CROPIX)
Više o

Crvena Zvezda

,

Robert Prosinečki

Dolasku poznatog hrvatskog nogometaša Roberta Prosinečkog na mjesto trenera beogradskog nogometnog kluba Crvena zvezda beogradski tisak u petak ukazuje veliku pozornost, prenoseći kako će od njegovih rezultata ovisiti koliko će vremena provesti na tom mjestu.

"Politika" izvještava kako je nekadašnji nogometaš Crvene zvezde i član šampionske generacije iz 1991. godine, novi trener tog kluba, te da je Upravni odbor Crvene zvezde jednoglasno odlučio da Prosinečki preuzme ekipu. Prosinečki je kazao da će dati sve od sebe da u Crvenoj zvezdi kao trener uspije kao što je nekada uspio na mjestu igrača, najavivši da se od kluba može očekivati da igra napadački nogomet.

Dnevnik "Blic" prenosi kako je Prosinečki službeno promoviran u trenera Crvene zvezde te da je njezin bivši nogometaš svjestan je velikih očekivanja čelnika i navijača i vjeruje da ga njegov nedostatak iskustva neće sputati da sa Zvezdom napravi nešto značajno.

"Zvezda zaslužuje titule. Gledao sam nekoliko utakmica, nisam dovoljno upoznat sa timom, ali imam cjele pripreme pred sobom, da upoznam igrače, a i oni moje metode. Igrati će se napadački nogomet, onako kako Zvezda treba da igra, da dominiramo u svim segmentima, da igramo kao što smo nekada igrali", kazao je, kako se navodi, Prosinečki u obraćanjnu novinarima.

List podsjeća da je Prosinečki na tom mjestu naslijedio dosadašnjeg trenera Aleksandra Kristića, te ističe da će imati godišnju plaću od 230 tisuća eura. U izjavi koju prenose "Večernje novosti", Prosinečki kaže kako ima viziju Zvezde, koja može samo pobjeđivati, ocjenjujući kako je Crvena zvezda najbolji klub u regiji.

Dnevni list "Danas", prenoseći kako je Robert Prosinečki novi je trener nogometaša Crvene zvezde, ističe da je Upravni odbor tog kluba potpisao dvo i po godišnji ugovor sa svojim bivšim igračem, ali da će dužina njegovog boravka na klupi crveno-belih zasigurno ovisiti od odnosa pobjeda i poraza, ne samo u nacionalnim okvirima već i na međunarodnoj sceni.

"Press" navodi kako je novi trener crveno-belih na svečanoj promociji na stadionu Crvene zvezde "Marakani" pred oko 100 novinara iz Srbije i Hrvatske poručio da će nekadašnji šampion Europe pod njegovim vođstvom igrati kako dolikuje najvećem klubu u regiji.(hina/metro-portal)

10.12.2010. 12:21:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh