« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
POSTIGNUT DOGOVOR

Prosinečki će ipak biti trener Zvezde

Aktualni član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije Robert Prosinečki je u razgovoru za srbijanski list "Blic" najavio svoj dolazak u Beograd

Prosinečki u Zvezdi raditi za oko 100.000 eura godišnje
Prosinečki u Zvezdi raditi za oko 100.000 eura godišnje (Getty Images)
Više o

Crvena Zvezda

,

trener

,

Robert Prosinečki

Tamo bi u četvrtak trebao "obaviti posljednje razgovore sa upravom Crvene zvezde oko preuzimanja trenerske funkcije na Marakani", objavljeno je danas u 13.00 sati na internetskim stranicama "Blica".

"Blic" navodi da je Prosinečki danas boravio u Hrvatskom nogometnom savezu i to "vjerojatno kako bi regulirao svoje dužnosti prema stručnom stožeru 'vatrenih' čiji je član u posljednje četiri godine". "Evo me u hrvatskom Savezu. Imam moralnu obavezu prema čelnicima HNS-a i izborniku Biliću, a u četvrtak ću biti u Beogradu", rekao je Prosinečki za "Blic".

Srbijanska novinska agencija "Beta" objavila je danas da je "bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki na korak od preuzimanja funkcije trenera Crvene zvezde", te da je Zvezda načelno dogovorila suradnju sa Prosinečkim i da bi se u četvrtak trebali utvrditi posljednji detalji ugovora.

Beogradski list "Press" objavio je da im je izvor iz samog vrha rukovodstva Crvene zvezde potvrdio da je dogovor postignut i da će Prosinečki u Zvezdi raditi za oko 100.000 eura godišnje, te da će mu prvi pomoćnik biti Gordan Ciprić, njegov dugogodišnji prijatelj i stručnjak koji je radio u nekoliko hrvatskih i inozemnih klubova. (hina/metro-portal)

08.12.2010. 16:30:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh