« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
REAKCIJA NA KRITIKE

Blatter: Englezi su loši gubitnici

Čelnik Fife ističe da svjetska krovna nogometna organizacija nije korumpirana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

korupcija

,

FIFA

,

Sepp Blatter

Nakon silnih kritika i napada koje Fifa trpi nakon što je izabrala Rusiju i Katar za domaćine svjetskih nogometnih prvenstava 2018. i 2022. godine oglasio se i Sepp Blatter. Predsjednik Fife je istaknuo kako krovna nogometna organizacija nije korumpirana, te da su Englezi loši gubitnici.

"Iznenađen sam reakcijom Engleza nakon poraza u utrci za organizacijom SP-a. Pa upravo je Engleska domovina fair-playa. Očito su neki ljudi loši gubitnici. Rezultat glasovanja je bio potpuno jasan," poručio je Blatter. Predsednik Fife je odbacio i tvrdnje britanskih medija da u organizaciji koju vodi caruje korupcija. "U Fifi ne postoji sustavna korupcija. To je potpuna besmislica. Financijski smo postupno čisti. To naravno, ne znači da se možemo ponašati kao da se ništa nije dogodilo. Sasvim je jasno kako ćemo neke stvari morati razjasniti," dodao je Blatter poručivši kako neće otvoriti SP u Katara.

"Jasno je da tada neću biti predsjednik Fife. Uz božju pomoć na otvaranje ću doći sa štakama i u invalidskim kolicima," kazao je Blatter. (hina/metro-portal)

08.12.2010. 20:12:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh