« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Prophets of Rage - Unfuck the World!

Singlom «Unfuck The World» Prophets Of Rage najavili su objavu debut albuma planiranog za 15. rujna. Autor naslovnice je proslavljeni ulični umjetnik, grafički dizajner i aktivist Shepard Fairey.

Unfuck the World!
Unfuck the World! (Screenshot YouTube)
Više o

Michael Moore

,

Prophets of Rage

,

Unfuck The World

Grupa Prophets Of Rage objavila je singl Unfuck The World i najavila objavu prvog albuma u rujnu. Režiju videospota potpisuje poznati režiser i aktivist Michael Moore.

Prepoznatljiv gitaristički potpis Toma Morella praćen moćnom Wilk/Commerford ritam sekcijom, scratchevima veterana DMC natjecanja DJ Lorda i vokalnim rafalima Chuck D-a i B Reala pokazuje da u Prophets Of Rage ima još puno kreativne snage. «Svijet se neće promjeniti sam od sebe. Na tebi je da učiniš nešto» - izjavio je prilikom premijere prvog singla Chuck D, jedan od dvojice vokala, dodavši da je njihova glazba poput «putovnice za cijeli svijet».

Realizacija videospota prepuštena je u ruke Michaelu Mooreu, nagrađivanom autoru dokumentaraca, koji se dosad već potpisao pod spotove poput «Sleep Now In The Fire» (RATM) i «All The Way To Reno» (R.E.M.). «Ovaj video je naš poziv u boj protiv svih koji žele nauditi nevinima i nemoćnima» - tim riječima je svoj angažman opisao Michael Moore. Emocijama nabijen, agresivan i šokantan spot sadrži između ostalog djelove različitih videa Donalda Trumpa, kao i žestoko kritiziranu Pepsi reklamu.

Prophets Of Rage - «Unfuck The World»

Singlom «Unfuck The World» Prophets Of Rage najavili su objavu debut albuma planiranog za 15. rujna. Autor naslovnice je proslavljeni ulični umjetnik, grafički dizajner i aktivist Shepard Fairey.

Usporedo s izlaskom singla grupa je započela europsku turneju nastupima na velikim Rock Im Park i Rock Am Ring festivalima u Njemačkoj. Tijekom lipnja obilazit će festivale po cijeloj Europi, a jedan datum odvojili su i za našu regiju. Na zagrebački stadion Šalata Prophets Of Rage dolaze 26. lipnja na svoj premijeran i ekskluzivan hrvatski nastup. Isti dan uz njih će nastupiti hip hop legende House Of Pain, velški punk/ska heroji Skindred i britanski post rockeri The Black Peaks.

Ulaznice

Od 27. ožujka do 25. lipnja cijena ulaznica iznosi 240 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 270 kn.

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

05.06.2017. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh