« Fun
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
SLUČAJNOST

Pronašao bocu s porukom starom 24 godine

Bocu je prije 24 godine u more bacio petogodišnjak, danas je oženjen i radi u banci

Boca s porukom
Boca s porukom (Free Digital Photos)
Više o

poruka u boci

,

bizarne vijesti

Tinejdžer koji je pronašao poruku u boci upoznao se s Nijemcem, koji ju je prije 24 godine bacio u more, piše u srijedu dnevni list Komsomolska Pravda.

Kako prenosi Hina, Daniil Korotkih (13) pronašao je bocu prije mjesec dana dok se šetao plažom u blizini Kalinjingrada, na obali Baltičkog mora. Njegov otac, koji je u školi učio njemački, preveo mu je poruku s nadnevkom od 7. rujna 1987. u kojoj se nalaznika moli da mu odgovori na adresu u Njemačkoj navedenu u pismu.

"Šetajući, opazio sam bocu u pijesku i vidio da je u njoj poruka", rekao je mladi Daniil za rusku televizijsku mrežu NTV. "Ljudi rijetko imaju sreću pronaći pismo u boci", dodao je.

Bocu je prije 24 godine bacio u more Frank Uesbeck, tada petogodišnjak. Uesbeck je danas oženjen čovjek, radi u banci i jedva se sjeća tog događaja s porukom za koju kaže da ju je napisao njegov otac.

Uesbeck je pronađen jer njegovi roditelji još žive na adresi navedenoj u poruci. Bocu su bacili u more putujući u Dansku.

"To je nevjerojatno. Je li doista moguće da se pismo može pročitati pošto je toliko godina bilo u vodi?", začudio se Uesbeck koji se s Daniilom upoznao preko interneta.


30.03.2011. 16:32:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh