« Žene
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
DOBRA ISPRIKA?

Pronađen glavni uzrok lošim vozačicama - muškarci

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je kako su glavni razlog ženskoj nervozi i tjeskobi za volanom upravo muškarci

Fotografija vijesti
Više o

vozači

,

vozačice

,

muškarci i žene

,

vožnja pod utjecajem alkohola

Nespretne i zbunjene vozačice koje izvode najnevjerojatnije stvari svojim vozilima već su godinama predmet sprdnje, kako u usmenoj predaji, tako i na Internetu.

I dok nitko ne poriče kako postoji mnogo dobrih vozačica, čije vještine bez problema pariraju, pa i nadilaze one u alfa mužjaka, činjenica jest da je vožnja mnogim ženama u najmanju ruku gnjavaža u kojoj ne uživaju pretjerano.

Nažalost, muškraci im u tome niti malo ne pomažu.

Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je kako su glavni razlog ženskoj nervozi i tjeskobi za volanom - muškarci.

Više od tri četvrtine ispitanica reklo je kako im prisutnost njihovih partnera u automobilu stvara dodatni stres i tjeskobu, dok je tek svaki deseti muškarac isto rekao za svoju partnericu.

Isto je istraživanje pokazalo i kako 19% muškaraca ne dopušta svojim partnericama da sjedaju za volan.

Ipak, kad se radi o vožnji i alkoholu, žene tri puta češće ostaju trijezne kako bi mogle voziti, dok njihovi partneri za to vrijeme bezbrižno piju.
Možemo samo nagađati kakve bi rezultate dalo slično istraživanje u našoj zemlji, gdje su vozačke uloge partnera u vezi vrlo vjerojatno još tradicionalnije.

Dijelite li i vi redovito volan s vašim partnerom ili mu služite tek kao netko koga može nazvati u 4 ujutro da ga pokupi u birtiji?

24.11.2011. 18:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh