« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
PROMET

Prometna prognoza za Uskršnji vikend

Izbjegnite blagdanske gužve na prometnicama - prometna prognoza za Uskrs, vikend od 3. do 6. travnja 2015.

Pazite na uskršnje gužve
Pazite na uskršnje gužve (Automania)
Više o

vikend

,

Uskrs

,

stanje na cestama

Hrvatski autoklub obavijestio je kako zbog predstojećih uskrsnih blagdana, ponovno na našim prometnicama očekuje pojačan promet, već od četvrtka, 2. travnja, zbog početka praznika u ponekim zapadnoeuropskim zemljama, koji će se nastaviti tijekom petka, 3. travnja.

Gužve će biti na mnogim gradskim prometnicama, a u petak u popodnevnim satima pojačan promet očekuje se na glavnim cestovnim pravcima, na A1 Zagreb (Bosiljevo)-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, ali i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

Slično će biti i na Ličkoj magistrali (DC1), na Jadranskoj magistrali (DC8) kao i na prilazima turističkih središta duž obale, a posebice u Istri i u Dalmaciji.

Pojačan ulazak osobnih vozila bit će na graničnim prijelazima sa Slovenijom, na Maclju i Bregani u kontinentalnom dijelu Hrvatske, te na Kaštelu, Plovaniji i Rupi u Istri i Primorju. Pojačanog prometa bit će na graničnom prijelazima s Bosnom i Hercegovinom u oba smjera, te sa Srbijom na izlasku iz zemlje.

Trajektna pristaništa će također biti mjesta gdje se očekuje pojačan promet i moguća čekanja. Osobito na sjevernom Jadranu, u pristaništima Brestova, Valbiska, Stinica i Prizna, te u lukama u Zadru i Splitu.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

 

02.04.2015. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh