« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Prometna nesreća na A1, vozi se u koloni do Karlovca

Zbog nesreće na šestom kilometru autoceste, prema Karlovcu se vozi u koloni

Kolone prema moru su sve veće
Kolone prema moru su sve veće (HAK)
Više o

nesreća

,

A1

,

HAK

,

stanje na cestama

,

kolone

,

stanje u prometu

Zbog prometne nesreće na 6.km autoceste A1 od Zagreba u smjeru Karlovac vozi se u koloni.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, kolona je na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pred izlazom Oštrovica u smjeru Crikvenice i Krka, te na samom Krčkom mostu. Vozače molimo za strpljenje i upozoravamo na oprez.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 2. srpnja u 11 sati privremeno je otvoren čvor Oštrovica prema Crikvenici i otoku Krku. Vozila s teretom maksimalne širine veće od 3,25 m moraju koristiti druge izlaze (Vrata, Delnice ili Kikovica).

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su pretjecajni traci.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova mostu Nova Zelina na 59. km vozi se dvosmjerno, samo sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine 80 km/h. U vrijeme pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni.

Do 1. srpnja, do 18 sati, zbog radova za sav promet bit će zatvorena dionica državne ceste D212 Kneževi Vinogradi-Suza. Obilazak za osobna vozila je Jasenovac-Mirkovac-Suza, a za teretna Topolje-Gajić-Batina DC212.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas, 30. lipnja do 14 sati i sutra, 1. srpnja od 12 do 23 sata. Zabrana nema na autocestama kao niti na državnoj cesti D1.

30.06.2012. 09:37:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh