« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Promet teče bez smetnji

Lijepo vrijeme pogoduje vozačima, kiša se očekuje tek večeras

stanje u prometu
stanje u prometu (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Na autocesti A 4, Zagreb-Goričan, zbog radova, zatvoren je ulaz na autocestu na čvoru Kraljevački Novaki u smjeru Zagreba, te izlaz s autoceste u smjeru Goričana (silazak prema Dugom Selu). Otežano se vozi, jednim trakom i na dionici Popovec-Ivanja Reka, u oba smjera, zbog radova.

Do 17. lipnja, svakodnevno od 7 do 20 sati zatvorena je dionica ceste D 39 Svib-Cista Provo. Obilazak: Cista Provo-Lovreć-Studenci-Aržano.

Zbog urušavanja mosta za sav promet zatvorena je županijska cesta Ladimirevci-Satnica (kraj Valpova), a zbog klizišta, zabrana je za teretni promet na državnoj cesti D 34 Daruvar-Maslenjača.

Zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, zatvorena je za sav promet županijska cesta (ŽC) Vrgorac-Staševica. Obilazak je: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Do daljnjega za teretna vozila zatvorena je državna cesta D 6 Dvor-Glina u mjestu Rujevac.Teretni je promet preusmjeren preko Hrvatske Kostajnice.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa. (hak/metro-portal)

15.06.2010. 07:20:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh