« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
HAK

Promet prema unutrašnjosti pojačan, puše jak vjetar

Na naplati Lučko kolona je duga oko 2 kilometara, jak vjetar usporava promet na A1 i A6

Prometna gužva
Prometna gužva (Nina Đurđević/Cropix)
Više o

prometne gužve

,

HAK

,

stanje na cestama

,

naplata Lučko

Od 15 sati Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene otvorena je za sav promet. Na autocesti A 1, zbog jakih bočnih udara vjetra brzina vožnje ograničena je na 80km/h od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar povremeno usporava promet i na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do vijadukta Bukovo.

Duž Jadranske obale moguće su gužve i vožnja u koloni, posebica na prilaznim cestama turističkih središta, s otoka Krka preko Križišću na Meju, i dalje prema čvoru Oštrovica. Promet je pojačan do gust i na autocesti A 1, od Karlovca u smjeru Zagreba, autocesti A 6, Rijeka-Zagreb, i autocesti A 3, Lipovac-Bregana .

Na naplati Lučko kolona vozila koja se kreće prema izlazu s autoceste A 1, duga je oko 2 km.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona, bit će danas do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrana nema na autocestama i Ličkoj magistrali (D1).

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana, Rupa, Stara Gradiška i Županja na ulasku, Macelj, Kaštel i Zaton Doli na izlasku, a Pasjak i Plovanija u oba smjera.

U trajektnim pristaništima Brestova, Merag, Mišnjak, Porozina i Žigljen promet je pojačan. Trajekti plove prema redu plovidbe, a po potrebi i češće.(hina/metro-portal)

29.08.2010. 18:05:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh