« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
HAK:

Promet prema moru intenziviran, kolnici morki i skliski

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4)

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

HAK

,

stanje u prometu

Na autocesti A1 pojačan je promet u smjeru mora, a na naplati Lučko zabilježena su kraća čekanja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na većini cesta u zemlji prometuje se po mokrim i skliskim kolnicima, a na dionicama na kojima su radovi mogući su zastoji. Dionicom Podravske magistrale(D2), Koprivnica-Štaglinec, vozi se otežano jednim trakom.

Zbog urušavanja mosta za sav promet zatvorena je županijska cesta Ladimirevci-Satnica (kraj Valpova), a zbog klizišta, zabrana je za teretni promet na državnoj cesti D 34 Daruvar-Maslenjača. Od danas počinju ljetne zabrane za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata. Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s graničnog prijelaza Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa. Na graničnim prijelazima nema zastoja. Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

19.06.2010. 10:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh