« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
POLAKO

Promet je pojačan na autocestama u smjeru mora

Osim gustog prometa na autocestama, čeka se i na graničnim prijelazima Macelj, Metković, Bregana i Goričan

HAK promet
HAK promet (HAK)
Više o

promet

,

HAK

,

autoceste

,

ceste

Hrvatski autoklub izvijestio je da je promet pojačan na autocestama: A 1 i A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru mora, te na A 3 Bregana-Lipovac, u smjeru Lipovca. Pojačan je i ulaz osobnih vozila i autobusa na graničnim prijelazima: Macelj (čekanja oko 30 min) i Metković (15 min), te na Bregani i Goričanu, gdje zasada nema dužih čekanja.

Na autocesti A 3, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad (od 60. do 64. km) u smjeru istoka vozi se jednim trakom zbog radova.

Do 5. srpnja, državnom cestom D 60, kroz mjesto Krivodol zbog radova promet je reguliran semaforima i povremeno dolazi do zastoja. Mogući obilazni pravci: ŽC, Proložac-Studenci-Lovreć, ŽC i D 62, Poljica-Zagvozd-Šestanovac i autocestom A 1, čvor Zagvozd-čvor Šestanovac.

Od 8 do 18 sati, za sav promet bit će povremeno zatvarana dionica državne ceste D 31 (Pokupsko-Glina), u naselju Pokupska Slatina zbog razminiranja. Vozila se propuštaju po 15 min prije punog sata.

Danas, 3. srpnja zbog radova će za sav promet biti zatvorena brza cesta Solin-Klis od 18 do 18,30 sati i od 21 do 21,30 sat. Obilazak je starom kliškom cestom.

Zabrana za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, danas je do 14 sati, a bit će i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D8 (Jadranska magistrala) D9 (Metković-Opuzen) D21 (Kaštel-Kanfanar) D66 (Pula-Labin-Opatija) D23 (Žuta Lokva-Senj. Na autocestama ni na Ličkoj magistrali (D1) nema zabrana.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

03.07.2010. 09:27:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh