« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
HAK - IZVJEŠĆE

Produženi vikend pojačao promet prema moru

Zbog proslave Dana domovinske zahvalnosti neke državne ceste bit će zatvorene, a očekuju se i gužve.

Fotografija vijesti
Više o

prometne gužve

,

HAK

,

stanje na cestama

,

Dan domovinske zahvalnosti

Pojačan je promet na glavnim cestama i autocestama u smjeru mora, ali se vozi bez smetnji i zastoja, a povremeni zastoji tijekom dana mogući su u blizini turističkih mjesta duž obale, te na cestama gdje traju radovi, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK), prenosi Hina.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, posebice na dionici autoceste A1 od čvora Otočac do tunela Sveti Rok.

Zbog proslave Dana domovinske zahvalnosti, državna cesta od Knina prema Drnišu (D33) bit će zatvorena za sav promet od 8,30 do 14 sati, a večeras od 20 do 24 sata samo za teretni promet. Obilazak je županijskom cestom preko Zvjerinca.

Zbog proslave Dana domovinske zahvalnosti u mjestu Čavoglave, općina Ružić, danas od 10 sati pa do 6. kolovoza u 3 sata moguće su gužve i zastoji na relaciji Drniš-Sinj. Vozače molimo da koriste druge prometne pravce kao što su državna cesta D1 i druge županijske ceste.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Do 19. kolovoza u 18 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D34 kroz grad Slatinu. Obilazak za osobna vozila je: Slatina(D2)-Nova Bukovica(ŽC4045)-Miljevci(ŽC4038)-Čađavica(D34), a za teretna: Slatina (D2)-Našice(D53)-Donji Miholjac (D34) i dalje prema Osijeku.

U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, a trajekti voze prema plovidbenom redu.

05.08.2011. 10:12:52
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crozona.net
    05.08.2011. 10:27
    Glavno da se proračun puni...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh