« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
TRI DANA

Produžen 1. Zagreb International Blues Festival

Osim već najavljene završne večeri 22. svibnja, Festival će imati još dodatna dva dana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

Sax

,

zagreb-info

,

Aero Caribbean

,

osnivanje poduzeća

,

Jay Kay

,

Belene

Prvi Zagreb International Blues festival, osim već najavljene završne večeri 22. svibnja u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu i u klubu Močvara, imat će još dva dana!

Trodnevni festival započinje u četvrtak 20. svibnja u klubu Sax, a čast da otvori prvi ZIBF pripast će fenomenalnom Greg Koch triju iz Amerike kojima će potporu dati hrvatski predstavnici sa ovogodišnjeg International Blues Challengea iz Memphisa Nebo & the Downstrokes.

Greg Koch je gitaristički velikan kojeg često nazivaju „otkačeni gitaristički genij" ili „eklektički virtuoz" („Twisted guitar genius" and „Eclectic virtuoso").

Ovaj 44-godišnjak iz Milwaukeea je puno više od gitarskog genijalca - on je internacionalno priznat, on je vrhunski session gitarist, on je autor najprodavanijih knjiga za učenje gitare, on je zvijezda instrukcijskih DVD-a, on je kolumnist u gitarskim magazinima, on je radio voditelj, on je predavač na Fenderovim workshopovima, on je jednostavno Greg Koch!

Greg Koch i njegov fenomenalni trio dolaze uveličati otvaranje prvog Zagreb International Blues festivala svojom svirkom u klubu Sax u četvrtak 20. svibnja od 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 35 kuna i može se nabaviti samo na ulazu u klub Sax na dan koncerta.

Drugi dan

Drugi dan festivala održat će se u klubu Hard Place u petak 21. svibnja gdje će Greg Koch održati Fender workshop (pod pokroviteljstvom Mega Muzike - zastupnika za Fender u Hrvatskoj)  - radionicu na kojoj će sve prisutne podučiti nekim svojim tehnikama i upoznati sa svojim radom i načinom sviranja.

Zagreb international blues festival želi, osim predstavljanja sjajnih stranih i domaćih glazbenika, u festival uklopiti i edukativni dio gdje će domaći glazbenici i blues zaljubljenici od svjetskih majstora moći naučiti ponešto na workshopu.

Ulaz na drugi dan festivala je ograničen brojem posjetitelja - polaznika tečaja te se treba najaviti unaprijed i rezervirati svoje mjesto na 01/3668227 te uplatiti kotizaciju u iznosu od 30 kn.

Treći dan

Za veliko finale u subotu na čak tri bine osim sjajne Candye Kane doći će još jedno sjajno strano gostovanje...

20.05. klub Sax
21.05. klub Hard Place
22.05. Dvorište Jedinstva / klub Močvara



19.05.2010. 09:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh