« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
KOSOR NA AUKCIJI

Prodaje se JadrankaKosor.com

Prodavatelj iz Dugog Sela mora registrirati auto, pa se nada da će mu rastuća popularnost premijerke Kosor u tome financijski pomoći

(Sandra Šimunović/Cropix)
Više o

Jadranka Kosor

,

aukcija

,

JadrankaKosor.com

,

aukcije.hr

,

domena

Hrvatska premijerka i predsjednica Vlade Jadranka Kosor ovih je dana na vrhuncu popularnosti. Jedan od najvažnijih poteza, ne samo njezinih, već poteza koji će zasigurno obilježiti političko desetljeće, bio je rješavanje Ive Sanadera i sprečavanje puča unutar HDZ-a.

Mediji je (zasad) uglavnom dižu u nebesa, pridobila je Europu, pa čak i Slovence, a na ljestvici popularnosti političara uspjela je preteći i Stjepana Mesića, vladara te top liste u posljednjih deset godina.

O Jacinoj popularnosti svjedoči i još jedna vijest. Kako prenose mediji, jedan je prodavatelj na hrvatskom aukcijskom portalu aukcije.hr na prodaju ponudio domenu www.JadrankaKosor.com.

Vlasnik domene opisuje ju kao ''povijesni aukcijski predmet'', ''unikatni web prostor'', a budući kupac postat će ''vlasnik povijesti Republike Hrvatske''. Prodavatelj, inače iz Dugog Sela, kaže da je razlog stavljanja domene na aukciju registracija automobila:

''Domena je stavljena na aukciju jer moram registrirat auto uskoro pa reko da vidim može li mi Jadranka (domena) dostić željeni iznos'', piše ponuđač, a kao način plaćanja navodi gotovinu.

Početna cijena bila je 400 kuna, a trenutačna najviša ponuda iznosi 787,77 kuna. Svi koji žele postati vlasnikom unikatnog web prostora, vlasnikom hrvatske povijesti, te još više pridonijeti rastućoj popularnosti jedne i jedine Jadranke Kosor - imaju vremena do 18. siječnja kada se aukcija zatvara.

12.01.2010. 12:52:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh