« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
SAJAM

Prodaja i zamjena knjiga u Tvornici

Zadnja četiri dana kolovoza u Tvornici možete nabaviti ili prodati knjige koje vam trebaju za školu

Zamijenite ili nabaviti knjige za školu
Više o

Zamjena

,

zagreb-info

,

školski udžbenici

,

knjige za školu

,

rabljene knjige

S početkom školske godine kreće jedna od najvećih noćnih mora roditelja većine školaraca-nabava knjiga i udžbenika. Posljednjih nekoliko godina, svjedoci smo socijalnog stanja u Hrvatskoj i primoranosti roditelja da samostalno organiziraju razmjene i rasprodaje knjiga na otvorenom.

Ove godine, odlučili smo to promijeniti! Tvornica kulture je odlučila izaći u susret svim roditeljima, đacima i studentima, koje je aktualna kriza najviše pogodila.

Od 28.kolovoza. do 31.kolovoza. od 10 do 20 sati, u klimatiziranom prostoru i ugodnu glazbu, pruža se prilika svima koji nisu stigli na vrijeme nabaviti sve potrebne knjige, da to učine sada i bezbrižno dočekaju početak školske godine.

Ovakva akcija pokazala se vrlo primaljivom iz razloga što su u ovo doba recesije, roditelji i studenti primorani okrenuti se second handu. Tvornice kulture već je godinama poznata kao idealno odredište svih vrsta rasprodaja, od vodećih knjižara pa sve do prodaje odjeće i obuće
vrhunskih brandova.

Pozivamo sve roditelje, đake i studente da pomognu drugima, a pritom i sami sebi. Vrijeme lutanja je završeno, pronađite sve potrebno na jednom mjestu,barem 50% jeftinije.

Izlagači i prodavatelji plaćaju simboličnu cijenu ulaza od 10 kuna, a svi posjetitelji 5 kuna.

23.08.2011. 08:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh