« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina
KARAMARKO TVRDI

Prljava kampanja vratit će se kao bumerang

"Ja sam medijski promoviran u favorita i naravno da je logično da postanem meta ne samo svojih protukandidata, nego i nekih centara lijeve orijentacije", rekao je Karamarko

Fotografija vijesti
Više o

Jadranka Kosor

,

Darko Milinović

,

Tomislav Karamarko

,

izbori u HDZ-u

Kampanja za predsjednika HDZ-a postala je prljava, ali svima će se to vratiti kao bumerang, ocijenio je jedan od kandidata Tomislav Karamarko uoči predstavljanja svog programa u Virovitici, prenosi Hina.

"Ja sam medijski promoviran u favorita i naravno da je logično da postanem meta ne samo svojih protukandidata, nego i nekih centara lijeve orijentacije koji nisu nikako zainteresirani da se stranka konsolidira, i oni bi htjeli da stranka uvijek ostane ovakva, a ako ostane ovakva, onda će uvijek biti pogodna da je se pobijedi", istaknuo je Tomislav Karamarko.

Poručio je da će nakon izbora pružiti ruku pomirenja svima bez obzira na sve i bez obzira na to što čita i sluša grozne stvari od kolega koji dovode u pitanje njegovu pripadnost Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

Na pitanje o tome tko je tražio da se iz prostorija stranačkih podružnica poskidaju slike Jadranke Kosor, Karamarko je odgovorio da to nitko nije tražio. "Odbijam takve insinuacije. Svi gradski ili županijski odbori imaju slike u svojim prostorijama koje žele. To doista nije moj stil. Ono što ja mogu reći, kad postanem predsjednik stranke, da nikada ne bih dopustio da se moje slike vješaju po zidovima jer ne vidim razlog za to", naglasio je.

Rekao je da s posebnim zadovoljstvom dolazi u Virovitičko-podravsku organizaciju HDZ-a, koja je javno poduprla Jadranku Kosor. "Diskutirat ću i razgovarati s ljudima. Pokušat ću ih uvjeriti da sam ja najbolji kandidat, ali poštujem volju svakog pojedinca. Ovo je prvi put u stranačkoj povijesti, mislim na zadnjih deset godina, da su izbori demokratski. Mnoštvo organizacija se opredijelilo za mene i mislim da ne bi bilo dobro da su svi za mene", dodao je.

14.05.2012. 18:56:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh