« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Priveden Koradeov sin Mario

Sumnja se na nasilje u obitelji

Mario Korade na očevom sprovodu
Mario Korade na očevom sprovodu (Marin Tironi/CROPIX)
Više o

Velika Veternička

,

Mario Korade

,

nasilje u obitelji

Krapinsko-zagorska Policijska uprava izvijestila je danas da je jučer privela 19-godišnjaka iz Velike Veterničke zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o sinu pokojnog generala Ivana Koradea Mariju koji je uhićen zbog sumnje da je pretukao svoju nevjenčanu suprugu (21), nakon čega je ona navodno pobjegla s jednomjesečnim djetetom i otišla kući u Varaždin.

Mario Korade danas se u pratnji policije vratio u svoju obiteljsku kuću koju je policija u nazočnosti dvaju svjedoka pretražila zajedno s gospodarskim zgradama i ribnjakoma u Velikoj Veterničkoj, tražeći, kako se neslužbeno doznaje, skriveno oružje.

Za vrijeme pretrage kuće, stigla je i supruga pokojnoga generala Ljiljana koja je otjerala okupljene novinare s ceste pokraj kuće govoreći da stoje na njihovu imanju. Kasnije je rekla neka novinari slobodno uđu u njihovu kuću da vide u kakvoj je raskoši živjela njezina snaha, a prijavila joj je sina.

Potom se prema policijskom automobilu u pratnji dvojice policajaca uputio Mario, koji je psovkama častio predstavnike medija.

Dva policijska automobila krenula su potom na obližnje ladanjsko imanje pokojnog generala, navodno u potragu za skrivenim oružjem. Iako nitko nije davao nikakve izjave, neslužbeno se doznaje da nije ništa pronađeno.

Nakon pretrage Mario je ponovno odveden na policiju. (HINA)

25.08.2008. 17:30:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh