« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Prirodni micelarni proizvodi nove generacije iz Olivala

Olival predstavlja dva nova proizvoda - Micelarni gel i pjenu s uljem smilja - prirodne proizvode koji uklanjaju i najtvrdokorniju šminku, čiste i hidratiziraju kožu te odgovaraju i najosjetljivijoj koži

Sjajni proizvodi iz Olivala
Sjajni proizvodi iz Olivala (Olival)
Više o

njega lica

,

Olival

,

ulje smilja

,

micelarni gel

,

micelarna pjena

Svaka bi jutarnja ili noćna rutina njege lica trebala započeti kvalitetnim čišćenjem. Ovisno o dobu dana, njime se koža oslobađa nakupljenog sebuma, ostataka noćne njege, nanesene dekorativne kozmetike, ali i čestica onečišćenja ili zagađenja zraka.

Istovremeno moćna i nježna, micelarna otopina s razlogom je izazvala pravu malu revoluciju u beauty svijetu i vrlo brzo postala sinonim za jednostavno i brzo uklanjanje šminke. Ova moćna otopina za skidanje šminke i nečistoća svoj uspjeh zahvaljuje micelama, sitnim česticama koje poput magneta privlače i povlače sve nečistoće i višak sebuma s lica.

Olival Micelarni gel s uljem smilja nježno čisti lice, uklanja nečistoće i ostatke šminke bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Obogaćen je aloe verom koja umiruje i hidratizira kožu te uljem smilja koje regenerira, ostavljajući na koži ugodan osjećaj mekoće i nježnosti. Namijenjen je svim tipovima kože.

Olival Micelarna pjena s uljem smilja namijenjena je normalnoj i masnoj koži i uklanja čak i tvrdokornu šminke s područja oko očiju. Lice je temeljito očišćeno, a na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće i nježnosti.

Olivalovi noviteti pogodni su i za najosjetljivije tipove kože, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje, a s obzirom na svoj inovativan sastav, omogućuju čišćenje bez isušivanja kože.

Uporaba je i više nego jednostavna - ovlažite lice, nanesite pjenu ili gel te ga operite. Da biste proizvod što bolje umasirali, poslužite se omiljenim uređajem za čišćenje lica, konjac spužvicom ili samo vlastitim prstima. Umijte se mlakom vodom, a suvišnu vlažnost lagano utapkajte čistim ručnikom. Vaša će koža zablistati, a svaka će njezina pora biti pročišćena i spremna za bolje, dubinsko upijanje proizvoda koji slijede - onih njegujućih.

Cijene proizvoda:

Olival Micelarna pjena s uljem smilja - 39,90 kn

Olival Micelarni gel s uljem smilja - 34,90 kn

22.02.2018. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh