« Seks
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Prirodni afrodizijaci koji trebaju završiti u vašem ručku

Donosimo vam namirnice koje će djelovati ludo, a možda ih već imate u frižideru... pa neka vam ništa ne stoji na putu danas :)

Špinat radi čuda!
Špinat radi čuda! (Arhiva)
Više o

afrodizijak

,

prirodni afrodizijak

Nekad je dovoljno malo rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak.

Donosimo vam namirnice koje će djelovati ludo, a možda ih već imate u frižideru.

Češnjak - namirnica koju je najlakše uključiti u prehranu,a čini čuda za vaš seksualnin život. Neki čak tvrde da češnjak liječi erektilnu disfunkciju pa postoje razni pripravci koji ga sadrže. Dodajte ga npr. u kajganu.

Orasi - orah se odlično uklapa u salate, a rasplamsat će stanje pod plahtama. Sadrži omega tri masne kiseline i prirodan je antidepresiv stoga je idealno sredstvo u buđenju libida.

Papričice - izuzetno lako zagrijavaju atmosferu. Izazivaju učinak sličan seksualnom uzbuđenju npr bolja cirkulacija i ubrzani puls. Dobar osjećaj potaknuti će želju za seksom, a osjetiti ćete intenzivnije zadovoljstvo.

Smokve - sočne smokve sadrže aminokiseline zahvaljujući kojima se olakšava protok krvi u organe. Dodajte dvije do tir smokve u jutarnji smoothie kako bi pojačali seksualnu želju. Smokve olakšavaju lubriciranje i erekcije i omogućuju nezaboravno iskustvo. 

Špinat - prava bomba nutrijenata. Sadrži magnezij koji opušta mišića i pojačava dotok krvi u spolne organe. Kod muškaraca djeluje posebno jako jer povećava razine testosterona. Špinat unesite na bezbroj načina od kašice do salate- uvijek će imati savršen učina

24.11.2018. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh