« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
ISPROBAJTE!

Prirodna maska bolja od botoksa

Većina ljudi želi biti mlada i lijepa, glatkog i zategnutog lica - umjesto da posegnete za botoksom ili skupim kremama, napravite još učinkovitiju masku u svojoj kuhinji

Maska od kokosovog ulja radi čuda!
Maska od kokosovog ulja radi čuda! (Shutterstock)
Više o

kokosovo ulje

,

zatezanje lica

,

prirodne maske za lice

,

domaće maske

Lijepa koža ogledalo je zdravlja, a ako je uz to i glatka i zategnuta, sigurno ćete biti zadovoljni svojim odrazom u ogledalu.

U ovo doba taštine i glamura, svi žele izgledati mlađe i ljepše, pa nije ni čudo da se industrija ljepote obogatila na raznoraznim "čudotvornim" pripravcima koji bi trebali izbrisati godine s vašeg lica.

No, umjesto skupih krema ili zahvata, mi preporučujemo - prirodnu masku za zatezanje lica od samo tri sastojka koju možete smutiti u svojoj kuhinji za pet minuta. Rezultati - senzacionalni, stoga, isprobajte odmah.

Prirodna maska za zatezanje lica

Sastojci

1 bjelanjak
1/2 žlice soka od limuna
1/2 kokosovog ulja

Priprema

Odvojite bjelanjak od žutanjka iz jednog srednje velikog jajeta i istucite ga u čvrsti snijeg, pa dodajte sok od limuna i kokosovo ulje. Pažljivo promiješajte da se sastojci potpuno prožmu.

Upotreba

Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite da djeluje petnaestak minuta. Kad se potpuno osuši na vašem licu, isperite je toplom vodom ili laganim čajem od kamilice. Napravite ovo dva puta tjedno i već nakon mjesec dana vaše će lice izgledati bitno mlađe!

05.08.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh