« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Prirodna ljepota - kako izgledati sjajno bez šminke

Kako bi izgledali lijepo bez šminke na licu važno je da kosa bude uredna i čista, a da frizura bude postojana (ne baš kao u reklami, naravno)

Ne treba vam šminka da biste izgledali lijepo
Ne treba vam šminka da biste izgledali lijepo (Shutterstock)
Više o

šminka

,

prirodan izgled

Svaka bi žena voljela izgledati lijepo bez trunkice šminke na licu, a to je itekako moguće samo ako se prate neka jednostavna pravila vezana za ljepotu koja će vam pomoći izgledati savršeno u svakom trenutku.

Ono što na licu bez imalo šminke ostaje u središtu pozornosti su obrve koje jednostavno moraju biti oblikovane s oblikom vašeg lica. Važno je da su obrve pravilne i uredne i da njihova boja odgovara boji vaše kose. Možete i ojačati svoje obrve na način da na njih nanesete mješavinu vitamina A i ricinusovog ulja svakog dana.

Bijeli i zdravi zubi će skrenuti pogled sa bilo koje nepravilnosti na licu. Bolje je imati zdravi i bijeli osmijeh nego tonu šminke na licu. Bijeli zubi su ono što nikoga nećete ostaviti ravnodušnim.

Kako bi izgledali lijepo bez šminke na licu važno je da kosa bude uredna i čista, a da frizura bude postojana. Ukoliko težite prirodnom izgledu ne bojajte kosu u boje koje odudaraju od vaše prirodne. Svakako se potrudite kosu redovito njegovati i šišati, a ukoliko ju bojat odaberite onu boju koja najviše odgovara vašoj prirodnoj.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/Ženski svijet
24.09.2017. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh