« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SJAJNO!

Prirodna krema protiv bora

Kreme protiv bora koje možemo kupiti koštaju pravo malo bogatstvo i na njima pišu neki egzotični i nerazumljivi sastojci - isprobajte domaću prirodnu kremu koja radi još bolje

Bora se možemo riješiti prirodnim putem
Bora se možemo riješiti prirodnim putem (Arhiva)
Više o

bore

,

krema protiv bora

,

uklanjanje bora

,

prirodne kreme

,

domaće kreme

Kreme protiv bora počinju se koristiti sve ranije zbog nezdravog stila života i pojačanog stresa, a od njih se očekuju čuda kakva se viđaju u reklamama. Naravno, u najvećem broju slučajeva ne dogodi se to čudo, pa postajemo svjesni da smo novac bacili kroz prozor.

>> Kreme protiv bora su čisto bacanje novca >>

Ako vam botoks, fileri, zatezanje lica i ostale usluge estetske kirurgije nisu drage, ne preostaje vam ništa drugo nego da se okrenete prirodi koja je tu, kao uostalom i u svemu ostalom, najučinkovitiji pomoćnik.

>> Pet namirnica za lice protiv bora >>

Domaća krema protiv bora prema donjem receptu dat će vidljive rezultate već nakon tjedan dana jer će hidrirati kožu, popraviti ten, usporiti proces starenja kože i smanjiti vidljive bore, pa evo kako se priprema.

Sastojci

2 žlice bademovog ulja
2 čajne žličice medicinskog vazelina
pola žlice domaćeg meda
1 svježi žumanjak

Priprema

Vazelin otopite u posudici na pari, a kad se potpuno rastopi, skinite s vatre i umiješajte sve ostale sastojke, sve dok je dobijete jednoličnu, homogenu smjesu. Nakon toga pretočite u kutijicu od stare kreme.

Upotreba

Krema se nanosi na lice laganim, kružnim pokretima na čistu kožu. Nakon pola sata uklonite ostatke kreme blazinicom namočenom u mineralnu vodu ili vlažnom maramicom za skidanje šminke.

Naravno, ni ova krema nije čarobna, jer ako nezdravo živite i ne brinete se za svoju kožu i prehranu, rezultati neće biti pretjerano dobri.

06.10.2014. 13:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh