« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
HAK

Pripremite živce ako idete prema moru, gužve su velike

U koloni se vozi i zagrebačkom obilaznicom iz smjera Jankomira prema naplati Lučko, a čeka se i na ulazu na autocestu

Gužva na naplatnim kućicama u Lučkom
Gužva na naplatnim kućicama u Lučkom (Nina Đurđević/CROPIX)
Više o

promet

,

more

,

kolone

,

ceste

,

gužve

Promet je gust na autocesti A 2 Zagreb-Macelj u smjeru unutrašnjosti, a vozila se kreću u koloni iz smjera Maribora i Ptuja prema GP Macelj. Na naplati Zaprešić u smjeru Zagreba kolona je duga 2 km, obavještavaju HAK i Hina. Pojačan je promet također na autocestama A 1 i A 6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora osobito između Zagreba i Bosiljeva gdje se vozi u koloni.

Dodatnu teškoću stvorila je prometna nesreća na autocesti A1, na 94. km, između tunela Mala Kapela i čvora Ogulin u smjeru Zagreba, pa se vozi otežano jednim trakom. U koloni se vozi i zagrebačkom obilaznicom iz smjera Jankomira prema naplati Lučko, a čeka se i na ulazu na autocestu. Na naplati Vrgorac, na izlazu s autoceste A1 kolona je 1 km.

Kolona je i na izlazu Oštrovica na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Krka i Crikvenice, a promet je pojačan i na Krčkom mostu. Gust je promet promet te se vozi u koloni iz smjera Slovenije prema GP Bregana, a pojačan je promet također i na autocestama: A3 Bregana-Lipovac, A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, te duž jadranske obale i u Istri.

Na otoku Braču, zbog požara zatvorena je ŽC cesta ŽC 6188 Ložišća-Dračevica.

Ulaz putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima: Plovanija, Rupa (1 sat), Pasjak (40 min), Macelj (do 1 sat) i Bregana ( do 1 sat), Goričan ( 30 min), Dubrava Križovljanska (20 min), Metković ( 1 sat), Unka ( 30 min), Gabela Polje (30 min) i Mali Prolog (30 min.). Izlaz je pojačan na GP-ima Slavonski Brod i Stara Gradiška, dok je na Kaštelu ( na ulazu se čeka oko 35 min) i Bajakovu promet pojačan u oba smjera.

16.07.2011. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh