« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
NAGRADNA IGRA

Pripremite se za ljeto uz super proizvode Doline Konoplje

Esencijalne masne kiseline su nužne za održavanje zdravog života i nalaze se u nekoliko izvora hrane, kao što su masne ribe i laneno ulje

Cannasol mlijeko za sunčanje
Cannasol mlijeko za sunčanje (Dolina konoplje)
Više o

Cannasol mlijeko za sunčanje

,

Cannasol mlijeko poslije sunčanja

,

Dolina konoplje

Sjeme industrijske konoplje zapravo nije sjeme već voće, kažu proizvođači ove izuzetno korisne biljek. Naime, konopljine sjemenke su izuzetno hranjive za ljude kao i za životinje. Konoplja sadrži visok postotak aminokiselina u omjerima najprikladnijim za ljudsku asimilaciju.

Sjemenje konoplje sastoji se od 25% proteina, 30% ugljikohidrata i 15% netopivih vlakana . Konopljino sjeme sadrži kalcij, magnezij, fosfor, kalij, vitamin A, a od sveg povrća naš najbolji izvor esencijalnih masnih kiselina  EFA -e), linolne kiseline (LA), linolenske (LNA), kao i i gama linolenske kiseline (GLA). Esencijalne masne kiseline su nužne za održavanje zdravog života i nalaze se u nekoliko izvora hrane, kao što su masne ribe i laneno ulje .

Esencijalne masne kiseline su potrebne ljudskom tijelu kako bi održali ravnotežu hormona , zdravu kožu, kosu, opće zdravlje i dobrobit. Tijelo, međutim, nije u stanju proizvoditi esencijalne masne kiseline i stoga ih je, kako bi se one osigurale nužno konzumirati kao dio uravnotežene prehrane . Esencijalne masne kiseline dostupne u sjemenkama konoplje su odgovorne za reakcije našeg imunološkog sustava, a da pritom ne povisuju razinu kolesterola . U stvari EFA -e pomažu da se arterije u našem tijelu čiste .

Ovog ljeta budite spremni na vrućine i sunce i pazite na svoju kožu...

Dolina konoplje daruje Cannasol mlijeko za sunčanje

Cannasol mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 10. Zaštita od sunca sa mineralnim filterima

Upozorenje: mlijeko ne pruža 100% zaštitu od sunca.Prema vašem fototipu i osjetljivosti kože pridržavajte se preporučenom izlaganju suncu. Bebe i malu djecu ne izlažite direktnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja zdravstveni rizik!

Upotreba:

Prije izlaganja suncu namažite nezaštićene dijelove kože. Zaštita djeluje odmah po aplikaciji na kožu. Za primjerenu zaštitu nanesite dovoljnu količinu mlijeka na kožu jer premala količina smanjuje stupanj zaštite. Aplikaciju na koži po potrebi ponovite npr. nakon kupanja i brisanja ručnikom.

te Cannasol mlijeko poslije sunčanja

Cannasol mlijeko poslije sunčanja sa nježno hladećim učinkom i panthenolom namijenjeno njezi osjetljive kože nakon sunčanja. Prirodna receptura mlijeka osigurava brzu regeneraciju, umirenje suncem nadražene kože. Mlijeko se jednostavno razmazuje i brzo upija i ne ostavlja na koži ljepljivi i masni film. Pogodno je za djecu od 3 godine kao i za jako osjetljivu kožu te kožu s kožnim problemima.

Upotreba:

Nježno utrljajte mlijeko na suhu kožu. Prikladno je i kao mlijeko za tijelo za osjetljivu kožu te kožu sa kožnim problemima. Nakon sunčanja najprije isperite ostatke krema za sunčanje a zatim nanesite mlijeko na čistu i suhu kožu.

NAGRADE : 
1 x Cannasol mlijeko za sunčanje 1 x Cannasol mlijeko poslje sunčanja

VIŠE INFOMACIJA : http://dolinakonoplje.hr/index.php/hr/

FACEBOOK STRANICA : https://www.facebook.com/dolinakonoplje?fref=ts

Nagradna igra nalazi se OVDJE.

26.06.2015. 17:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh