« Život
objavljeno prije 14 godina
SAZNAJEMO

Pripremite se za ljeto u City Welness Centru

Opustite tijelo i um, relaksirajte se i prepustite vještim terapeutima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (City Wellness Centar)
Više o

svjetski prvak

Ljeto nam je već počelo, a Vi ste svaki dan zauzeti bez mogućnosti za odlazak na putovanje? Posao i svakodnevne obveze ne dozvoljavaju Vam vrijeme za odmor i relaksaciju? Ne brinite, mi imamo savršeno rješenje za Vas!

Jedan tretman u City Wellness Centru pružit će Vam osjećaj ugode kao tjedan dana boravka u nekoj top destinaciji. Vrhunski terapeuti najvišeg stupnja profesionalnosti i stručnosti složit će samo za Vas paket oblikovan isključivo po Vašim željama i potrebama.

Vježbajte sa osobnim trenerom na svjetski renomiranoj spravi Power Plate®, zaplivajte i osvežite se u našem bazenu sa protustrujnim plivanjem, gejzirom ili slapom, pročistite svoj organizam u našim saunama ili se opustite i jednostavno zaboravite na svakodnevne probleme i stres, uz neku od mnogobrojnih masaža koje City Wellness centar nudi.

Ako pak trebate dovesti svoje tijelo u formu i pripremiti se za boravak na plaži, i tu Vam City Wellness Centar može pružiti najkvalitetnije tretmane depilacije, pilinga, čišćenja lica, pedikure ili manikure.

SPA zonu možete osvojiti u nagradnoj igri na našem portalu.

01.07.2010. 15:08:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh