« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
EPSO

Pripremite se za ispite za EU poslove

Prijavite se za informativni webcast 21. lipnja i povećajte svoje šanse za posao u EU institucijama

Pripremite se za EPSO testove
Pripremite se za EPSO testove (arboreus.eu)
Više o

posao u EU

,

testiranje

,

EPSO

,

priprema za testiranje

,

AD5

,

EPSO/AD/233/12

,

EPSO/AD/234/12

,

EPSO/AD/235/12

,

prevoditelji

,

tumači

,

pravnici lingvisti

EPSO je kratica koju dobar dio Hrvata doživljava kao put prema zaposlenju u EU institucijama. No, testovi koje treba uspješno položiti kako bi se ušlo u konkurenciju nisu jednostavni i zahtijevaju kvalitetnu pripremu.

Tvrtka Arboreus specijalizirala se za pripreme za testiranja za poslove u institucijama EU koje već godinama uspješno izvodi online. Za hrvatsko tržište pripremljen je poseban paket koji uključuje sve potrebne trening materijale za uspješno savladavanje testova.

Kako bi upoznali zainteresirane hrvatske građane s EPSO testom i svime što ih očekuje u procesu odabira, 21. lipnja organiziraju besplatni informativni webcast od 18 do 19 sati, za koji se možete prijaviti OVDJE.

Broj pristupa je ograničen, stoga se prijavite što prije i osigurajte pristup, kao i posebne popuste za trening materijale.

EU će krajem lipnja objaviti poziv za testiranja za prevoditelje, tumače i pravnike lingviste. U webcastu će vam biti objašnjeno koje su tražene kvalifikacije, kakvo je radno iskustvo potrebno za prijavu, vrste ispita s kojima ćete se susresti i najbolje metode i strategije za polaganje ispita.

Kako se prijaviti

Registrirajte se putem ovog linka, dobit ćete poveznicu na webcast i anketu pomoću koje možete postaviti pitanja na koja će se odgovoriti u samom webcastu. Kandidati će saznati više o ispitima koje organizira EPSO, testiranjima baziranim na računalu: apstraktnom zaključivanju, matematičkom zaključivanju, verbalnom zaključivanju, testovima procjene situacija i samom centru za procjenu.

Teme webcasta

Dobit ćete korisne savjete i trikove za natječaj EPSO 2012 na hrvatskom, sve što trebate znati o postupku ispitivanja, tražene kvalifikacije i diplome za ispite EPSO/AD/233/12, EPSO/AD/234/12 i EPSO/AD/235/12, uvjete za ispite, vrste testova koji se polažu i što možete očekivati od centra za procjenu.

Predavač je Andras Baneth, viši partner u tvrtki Arboreus, autor knjige The Ultimate EU Test Book 2012 koji je održao desetke predselekcijskih webinara, bivši EU službenik i stručnjak na području EU karijera.

Znači, registrirajte se na ovom linku i započnite svoj put prema karijeri u institucijama EU.

Kako ekskluzivno doznajemo, u rujnu će se održati i testiranja za pozicije Administratora, razina AD5, za koje je potrebno imati sveučilišnu diplomu i gdje se mogu očekivati plaće od oko 4.000 eura, za što ćete se također moći pripremati online putem tvrtke Arboreus.

04.06.2012. 12:33:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh