« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Prijenos koncerta Marthe Argerich uživo iz Lisinskog

Zbog epidemioloških mjera, svim zaljubljenicima u glazbu omogućili smo prijenos uživo koncerta Marthe Argerich i Theodosie Ntokou u sklopu ciklusa Lisinski subotom!

Live stream sjajnog koncerta
Live stream sjajnog koncerta (Arhiva)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Martha Argerich

,

live stream

Zbog epidemioloških mjera koje trenutno ne dopuštaju boravak više od pet stotina osoba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svim zaljubljenicima u glazbu omogućili smo prijenos uživo koncerta Marthe Argerich i Theodosie Ntokou u sklopu ciklusa Lisinski subotom!

Kupnjom ulaznice po cijeni od 60 kn OVDJE i vi možete iz topline vlastitoga doma uživo pratiti nastup proslavljene pijanistice i neokrunjene kraljice glasovira Marthe Argerich uz visoku razinu kvalitete zvuka i slike.

Uz Marthu će 3. studenog na pozornici Lisinskog nastupiti vrsna mlada grčka pijanistica Theodosia Ntokou s kojom će Martha svirati Concertino za dva glasovira u a-molu, op. 94 Dmitrija Šostakoviča, dok će im se u izvedbama glasovirskih kvinteta Zygmunta Noskowskog i Roberta Schumanna kao i Karnevala životinja, Saint-Saënsove suite, pridružiti ansambli milanske Scale, Quartetto d'archi della Scala i Solisti della Scala, kao i Marthina kći Annie Dutoit-Argerich, kao pripovjedačica.

Ne propustite još jedan neprocjenjiv događaj - Lisinski u vašem domu

16.10.2020. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh