« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Prijeđite na višu razinu igre

Uz 144 Hz, usklađivanjem brzina osvježavanja zaslona s GPU-om i odzivom od 1 ms, novi 27-inčni monitor tvrtke Philips omogućuje najzahtjevnijim igračima dominiranje natjecanjem kao nikada prije

Fenomenalan monitor za gamere
Fenomenalan monitor za gamere (Philips)
Više o

NVIDIA G-SYNC

,

272G5DYEB

,

Philips monitor

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand lincencirani partner za Philips monitore, najavljuje novi 27-inčni monitor za igre 272G5DYEB s tehnologijom NVIDIA G-SYNC. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, ovaj monitor generira sliku na zaslonu gotovo dva i pol puta brže u odnosu na standardne monitore.

Zahvaljujući GPU tehnologiji zaduženoj za osvježavanje zaslona, ovaj monitor također omogućuje izuzetno uglađeni doživljaj igranja s ključnim kadrovima koje inače nedostaju na zaslonima sa standardnom brzinom osvježavanja. Na osnovu toga, igrači mogu lako naciljati naprijatelja i prijeći na višu razinu igre.

NVIDIA G-SYNC - revolucionarna tehnologija zaslona

Jedan od nedostataka igre na standardnom monitoru, barem kada se radi o ozbiljnim igračima, je manja brzina osvježavanja koja može učiniti da na zaslonu neprijatelji izgledaju kao da skaču s jedne točke na drugu.

Stoga je NVIDIA G-SYNC tehnologija dizajnirana za igrače koji priželjkuju prikaz koji ide u korak s njihovim uglađenim i brzim načinom igre. Kada se pridoda njena napredna grafička podrška, ovaj monitor izuzetno je kompatibilan s brzim reakcijama iskusnih igrača te generira sliku na zaslonu od 144 puta u sekundi umanjujući skakanje neprijatelja s jedne točke na drugu što olakšava lakše ciljanje i pogodak neprijatelja.

Revolucionarne radne značajke koje pruža G-SYNC postižu se usklađivanjem brzina osvježavanja zaslona s grafičkom procesorskom jedinicom (GPU-om) u računalu čime se eliminira lomljenje slike, a podrhtavanje i kašnjenje ulaznog signala svode se na najmanju mjeru. Kao rezultat toga, scene se odmah prikazuju, objekti izgledaju oštrije, a igra je izuzetno uglađena, pružajući zapanjujući vizualni doživljaj i ozbiljnu natjecateljsku prednost.

Uz prostrani 27-inčni ekran, vrijeme odziva od 1 ms i Full HD podršku, igrači također mogu očekivati sjajan pogled na široki zaslon popraćen kristalno jasnom slikom i živopisnim bojama.

Povezivanje munjevitom brzinom

S takvim osebujnim karakteristikama ovaj igraći monitor 272G5DYEB s tehnologijom NVIDIA G-SYNC čini povezanost između računala i prikaza besprijekornom. Uz vrhunske značajke, može se pohvaliti DisplayPort vezom koja pruža igračima veliku brzinu osvježavanja G-SYNC zaslona osiguravajući im najbolju sliku. Maksimalnu udobnost i praktičnost korištenja garantira standardni DVI podržavajući kabele do 15 dužine i brzina prijenosa podataka od 21,6 Gbps, a izuzetno veliku brzinu omogućuje USB 3.0 koji je svojom brzinom prijenosa oko 10 puta brži u odnosu na standardni USB 2.0. Tako ovaj sveobuhvatni spektar povezivanja čine novi Philipsov monitor vrhunski izbor ne samo za uživanje u igrama i filmovima nego i općenito za korištenje u poslovnim i privatnim okruženjima.

Novi Philipsov monitor s tehnologijom NVIDIA G-SYNC krajem listopada bit će dostupan u svim Links prodavaonicama po cijeni od:

272G5DYEB - 5299 Kn (PDV uključen) 

14.10.2014. 12:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh