« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Pretpremijera Depeche Mode u Saxu

Tjedan dana prije izlaska ekskluzivna slušaonica novog albuma u Saxu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Depeche Mode)
Više o

Depeche Mode

,

Depeche Mode koncert Zagreb

,

Depeche Mode Sax

Tjedan dana prije izlaska albuma Sounds Of The Universe fanovi Depeche Modea imat će priliku u utorak 14. travnja u zagrebačkom klubu Sax  u cijelosti preslušati novi dugosvirajući materijal elektro velikana.

Depeche Mode jučer su širom svijeta u prodaju pustili  prvi singl sa svog nadolazećeg albuma Sounds Of The Universe. Singl Wrong izdan je kao običan i maksi singl te kao 7-inčni kolorni vinil. Maksi singl uz album verzije sadrži i četiri remiksa, redom iz ruku uglednih imena svjetske elektro scene:  Trentemøllera, Thin White Dukea, Magde i kolaboracije D.I.M. vs Boys Noize.

Na običnom singl izdanju hitu Wrong društvo pravi Black Light Odyssey remiks pjesme Oh Well, dok su na pravom fanovskom crvenom 7-inčnom vinilu predstavljene te dvije pjesme u regularnom album izdanju i editu.  Dvanaesti dugosvirajući materijal Depeche Modea izaći će 20. travnja, a Tour Of The Universe, s Tuborg Green Festom 09 kao jednom od stanica, započet će koncertom za zagrijavanje u Luxemburgu 06. svibnja, pa nas sve zajedno očekuje intenzivan depešovski period.

Hrvatska je već odavno spremna za nastup Depeche Modea 21. svibnja  na Tuborg Green Festu 09 u zagrebačkoj Areni. Naime, ulaznica za festival više nema u slobodnoj prodaji, a prestalih 650 traženih papirića može se osvojiti u nagradnoj igri Tuborga. Situacija s ulaznicama još je jednom potvrdila status Depeche Modea među hrvatskim ljubiteljima elektro zvuka, pa su Dallas Records i Tuborg za njih  odlučili organizirati  pretpremijerno slušanje albuma Sounds Of The Universe.

Tjedan dana prije izlaska albuma, u utorak 14. travnja u 18,00 sati, u zagrebačkom će klubu Sax fanovi Depeche Modea imati priliku u cijelosti preslušati njihov novi materijal, a za taj ekskluzivni događaj potrebno je  prijaviti se na www.tuborg.com.hr . Prvih 70 prijavljenih dobit će e-mail s brojem koji će im poslužiti kao ulaznica u Sax, s uključenom konzumacijom jednog Tuborga.

Novi će se album Depeche Modea, ali i ostala izdanja vezana uz Sounds Of The Universe, od 20. travnja moći kupiti u  Dallas Music Shopovima u Zagrebu - Masarykova 6, Rijeci - Splitska 2a, Splitu - Narodni trg 14, Zadru - Široka ulica 2 i Čakovcu - Kralja Tomislava 7.

 

07.04.2009. 14:47:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh