« Zdravlje
objavljeno prije 11 godina
SVJETSKI DAN NEPUŠENJA

Prestanite pušiti laserskom metodom

Laserska metoda odvikavanja od pušenja je sveobuhvatan i vrlo učinkovit način za prestanak pušenja u sve više zemalja

Prestanite pušiti nakon jednog tretmana
Prestanite pušiti nakon jednog tretmana (Shutterstock)
Više o

pušenje

,

prestanak pušenja

,

laserska metoda

,

postati nepušač

Povodom Svjetskog dana nepušenja želimo vas upoznati s novom, veoma učinkovitom metodom odvikavanja od pušenja - laserskom metodom.

Naime, u Zagrebu je otvoren prvi Laser Meridian® centar u Hrvatskoj. Nakon golemog uspjeha u susjednim zemljama, otvoren je centar za tretmane niskofrekventnim laserom. Uz pomoć laserske terapije Laser Meridian®, te malo želje i odlučnosti, nakon samo jednog tretmana možete postati nepušač.

Simptomi koji se javljaju nakon prestanka pušenja - snažna želja za cigaretom, nervoza, razdražljivost i tjeskoba često su protivnici koje ne uspijemo nadvladati. Laser Meridian® metoda soft laserom smanjuje i uklanja te nuspojave prestanka pušenja i olakšava proces prestanka pušenja.

Laserska metoda odvikavanja od pušenja je sveobuhvatan i vrlo učinkovit način za prestanak pušenja u sve više zemalja. Neki osiguravatelji, npr. u Nizozemskoj subvencioniraju odvikavanje od pušenja uz pomoć soft lasera.

Osim tretmana za odvikavanje od pušenja, ova metoda izuzetno je uspješna kao pomoć pri odvikavanju od alkohola, smanjenja tjelesne težine te kod uklanjanja posljedica sindroma Burn out tj. antistresni tretmani. Svi tretmani su potpuno bezbolni, neinvazivni i bez štetnih nuspojava.

Više informacija potražite na www.lasermeridian.com ili na info.zg@lasermeridian.com

31.05.2013. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh