« Film
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
FZFF

Prepunom projekcijom na Tuškancu zatvoren Fantastic Zagreb film festival

U 8 dana festivala prikazalo se 25 fantastičnih filmova na tri lokacije uključujući i obnovljeno ljetno kino na Tuškancu

Ljetno kino na Tušancu bila je najatraktivnija lokacija
Ljetno kino na Tušancu bila je najatraktivnija lokacija (FZFF)
Više o

Fantastic Zagreb Film Festival

,

zatvaranje

Veliko finale za kraj i neopisiva gužva sinoć na Tuškancu, više od 800 posjetitelja uživalo je u projekciji kultnog hita Johna Carpentera ONI ŽIVE na velikom platnu, kojim je u suradnji s Festivalom kreativnog oglašavanja SUDNJI DAN, zatvoren ovogodišnji Fantastic Zagreb Film Festival.

U 8 festivalskih dana, 25 fantastičnih filmova koje su direktori programa odabrali iz žanrova trilera, SF-a, fantazije, horora i srodnih vrsta, prikazivalo se na 3 lokacije od kojih se najatraktivnijom pokazala upravo ljetna pozornica na Tuškancu koja je nakon 42 godine ponovo zasjala u pravom svjetlu! Organizatori su pozvali svoju vjernu publiku na drugi Fantastic, a kreativci iz Sudnjeg dana na 3. izdanje festivala 21. 12. u Zagrebu.

'Prvi Fantastic Zagreb završio se odlično, jako smo zadovoljni posjećenošću, novom fantastičnom lokacijom ljetnog kina Tuškanac, gostima koji su nam stigli u Zagreb iz svijeta i regije te naravno veliko hvala na podršci svim medijima, sponzorima i partnerima, pogotovo VIPnetu, bez kojih ovo izdanje nikada ne bi vidjelo svjetlo noći. Veselimo se sljedećoj godini i nadamo se i hrvatskim filmovima, fantastičnih žanrova!' - izjavila je suosnivačica festival i direktorica Mia Pećina.

Suosnivač Fantastica i direktor Stjepan Hundić već je najavio sljedeće izdanje festival, -I ove je godine Fantastic Zagreb Film Festival opravdao svoje postojanje. Pohvale kolega, medija, suradnika i sponzora, a posebno odaziv publike i obožavatelja žanrovske kinematografije bez kojih niti jedan filmski festival pa tako niti Fantastic Zagreb nema smisla, čine me izuzetno sretnim i zadovoljnim. Zbog svega toga čvrsto vjerujem da smo na pravom putu prema jednom velikom, uspješnom i značajnom festivalu žanrovskog filma, ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj već i regiji. Vidimo se na 2. Fantastic Zagrebu!'

07.07.2012. 17:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh